Hei!

i dag tenkte jeg og fortelle dere 5 ting som dere ikke viste om meg, som sakt er jo jeg en ny blogger så dere kjenner meg sikkert ikke så godt, og derfor tenkte jeg og legge ut et innleg om det. Mange tror at jeg er en helt vanelig person og er helt perfekt, men tvært imot jeg er en veldig klomsente og kan være vedlig rar inniblant.

Nr. 1-
Altså vi kan jo starte med dem som skjer i fritiden (og da mener jeg etter skolen og i helgene) jeg driver jo med blogg også har jeg en yt kanal (gjerne gå og skjekk den ut :Daniel ertekin) jeg har ikke vært så flink til og poste videoer men skal bli bedre.

Nr. 2-

Jeg går på dans (Atiic) jeg danser moderne og jazz, også går jeg på et mini kompani, men har tenkt til og slutte på jazz og begynne på ballet. Det er litt krav på mini komaniet som fks: Spagat begge veier(haha klarer det ikke) man Må gå på moderne, jazz, ballet , men jeg går bare på moderne og ballet. Idet forje semestere så gikk jeg på teater og sang men når jeg kom meg inn på det komaniet så ville jeg fokusere på dansen.

Nr. 3-

Jeg har en store søster som også er blogger (skjekk bloggen hennes ut: nouw.com/myhrvold) henne blogger litt oftre en meg og har faktisk blogget helt siden henne var 9, mange tror at jeg og søstra mi aldri krangler men da tar dem feil, eller jeg kan ikke si at vi krangler men vi diskuterer.

Nr. 4-

Jeg er muslim og faktisk halvt nordmann og halv tyrker , det er fordi pappaen min er tyrker og muslim, pappa ville at jeg skulle være muslim og det har jeg vært helt siden jeg har vært født, jeg har faktisk en tyrkisk mellom navn og etter navn . Jeg er vedldig stolt av de tyrkiske navnene min fordi mellom navnet mitt som er "Mehmet" det er faktisk bestefaren min sitt navn.

Nr.5 -

Det aller siste jeg syntes der skal få vite om meg er at, jeg elsker og filme,redigere og ta bilder, som oftes tar jeg selfies og jeg bruker som oftes og at bildene på snapchat og så redigere dem men noen ganger så tar jeg bilde på vanelig kamera. Foresten hvis dere vil se noen av bildene så gjerne skjekk ut instagrammen min (danieleertekin)


Så ha en fin helg og kos dere masse videre får skolen<3

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments