Herregud skolen har startet igjen og jeg merker at jeg ikke burde legge meg kl 05:30 når jeg har fri. Døgnrytmen min har snudd seg helt og jeg er alltid trøtt kl 18 , men i dag er det 3 januar og skolen har starta , jeg er kjempe trøtt og jeg kommer ikke til og orke og jobbe i dag men det må jeg jo seffølgelig gjøre ;( Jeg håper vi ikke skal ha noen prøver i dag og ikke noe lekser denne uka. Ha en kjempe fin skole dag i dag<3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei!

I dag hadde jeg tenkt til og fortelle dere hvorfor jeg ville begynne og blogge. Det er liksom ikke helt vannelig og pluttselig si "jeg skal begynne og blogge". Jeg ville begynne og blogge fordi jeg vil ha en hobby og jeg vil ha noe som jeg kan gjøre i min fritid, det som er så genialt med og blogge er at man kan dele ut ting som kansksje folk liker og lese og kanskje folk får ideer. Jeg liker også og ta bilder av ting og naturen, og det passer perfekt til blogging fordi da trenger man litt bilder. Og når man liker og ta bilder og skrive og gi råd så blir det gøyere og blogge. Jeg har blogget før på blogg.no, men jeg så at søstera mi begynnte og blogge her på nouw.com og henne sa at det var mye enklere og fårstå. Så jeg prøvde meg og ja det er faktisk mye enklere , det er ikke så komplisert og laste opp bilder og det er så mye dinere design her. Som sakt blogget jeg ikke dagelig før men nå har jeg liksom den god følelsen i magen at jeg faktisk vil prøve og være flink til og blogge dagelig og ikke innimellom.

Likes

Comments

Hei!

I dag hadde jeg tenkt til og fortelle dere om mine dusj produkter. Altså til julagave fra oldemoren min så fikk jeg rituals produkter, jeg ble så glad at jeg nesten begynnte og gråte. Jeg har alltid tenkt på og kjøpe rituals produkter , men jeg har liksom aldri giddet og gjøre det, jeg har alltid likt produktene fordi den deilige friske rene lukta på de produktene er helt himmelsk. Mamma og søstera mi har hatt de produktene, mamma henne elsker produktene derfra henne har hatt olja,skrubben,boddy lotion, skum,osv. Det finnes både produkter der til damer og herre, og sefølgelig har jeg herre produktene, men de herre produktene lukter litt sterkt, men etter du har skylt det av lukter du ikke den sterke lukta lenger. Jeg har blitt veldig glad i produktene så når de er tomme skal jeg sefølgelig gå og kjøpe nye. Jeg anbefaler rituals produktene til alle sammen.

Likes

Comments

Hei!

I dag er det faktisk nyttårsaften og søstra mi skal ha en liten nyttårsaften fest (eller fest og fest det er 5 stk) så da skal jeg og mamma være hos pappa som bor 5 min unna. I dag skal vi spsie kylling og ha en koselig kveld men fyverkeri og stjerneskudd. Jeg har pynta meg litt og gjort meg klar til vi skal til pappa. Vi skal være der ca kl 18. Nyttårsaften er alltid en hyggelig kveld med både venner og famile. Men det beste jeg syntes med hele nyttårsaften er jo sefølgelig fyverkeriet <3 Vi spisser alltid kylling på nyttårsaften og pinnekjøtt på juleaften.Det som er litt sprøtt er at 2k17 er serr snart over, dette året her har vært helt fantastisk. Men jeg merker at 2k18 kan snart komme , fordi som jeg sa i forje innlegg var at jeg skulle til London , og det som er litt mer sykt er at jeg begynner i 8 klasse<3. Jeg føler at 2k18 kommer til og bli et fint år<3 Men nå må jeg dra så må alle ha en koselig nyttårsaften også snakkes vi i 2k18<3

Likes

Comments

Hei!

I dag tenkte jeg og fortelle dere hvor mine drømme resier er , jeg har vedlig mange steder jeg vil dra til men hvis jeg skal velge så må det bli. London, USA, Paris, Italia , jeg føler litt at de landene vil liksom alle dra til men det er jo fordi det er sås fint der og man kan se så mye fint som kan være et minne for livet. Det er kjempe mange fine land her i verden , men jeg vil heller dra til de landene.

London

Herregud, jeg skal til London den 9 mai og jeg gleder meg noe så sykt mye fordi søstra mi henne har vært i London og henne har vært der ca 4 ganger og henne kommer alltid hjem og forteller hvor fantastisk det har hvert og henne kommer alttid med så fine ting. London turen er bursdags gaven min fordi jeg har bursdag 13 mai , men det som er litt skipt er at vi er hjemme på bursdagen min, men uansett så gleder jeg meg noe sykt!

USA

OK, jeg vet at alle vill til USA det er liksom helt nydelig der og mange fine opplevelser , det jeg ville mest hvis jeg skulle til USA er kanskje og dra til Disney lad og få se det fine slottet. Jeg kunne også kanskje dratt litt ut av byen og sett hvordan det er der. Søstra mi var der i februar og henne hadde koset seg masse og henne anbefaler så sykt og dra ditt. Og når folk sier sånt om et land får man bare mer og mer lyst til og dra ditt.

Paris

OMG, Paris er bare så sinnsykt fint og det er et land jeg serr kunne bodd i, bare og se det fine eifeltårnet og i hvartfall og være der inne og se ut . Jeg bare ser for meg , meg som er i Paris og sitter i en liten leilighet og drikker te og ser på eifeltårnet. Jeg vil så gjrene dra ditt og jeg håper det ikke er lenge til.

Italia

Ok jeg tror også at det er mange som vil dra til Itailia, fordi da kan man liksom smake på verdens mest beste pizza. Det som gjør at jeg vil til Italia er de fine små gatene som er litt farga og det språket , jeg syntes de snakker så pent.

Likes

Comments

Hei!

i dag tenkte jeg og fortelle dere 5 ting som dere ikke viste om meg, som sakt er jo jeg en ny blogger så dere kjenner meg sikkert ikke så godt, og derfor tenkte jeg og legge ut et innleg om det. Mange tror at jeg er en helt vanelig person og er helt perfekt, men tvært imot jeg er en veldig klomsente og kan være vedlig rar inniblant.

Nr. 1-
Altså vi kan jo starte med dem som skjer i fritiden (og da mener jeg etter skolen og i helgene) jeg driver jo med blogg også har jeg en yt kanal (gjerne gå og skjekk den ut :Daniel ertekin) jeg har ikke vært så flink til og poste videoer men skal bli bedre.

Nr. 2-

Jeg går på dans (Atiic) jeg danser moderne og jazz, også går jeg på et mini kompani, men har tenkt til og slutte på jazz og begynne på ballet. Det er litt krav på mini komaniet som fks: Spagat begge veier(haha klarer det ikke) man Må gå på moderne, jazz, ballet , men jeg går bare på moderne og ballet. Idet forje semestere så gikk jeg på teater og sang men når jeg kom meg inn på det komaniet så ville jeg fokusere på dansen.

Nr. 3-

Jeg har en store søster som også er blogger (skjekk bloggen hennes ut: nouw.com/myhrvold) henne blogger litt oftre en meg og har faktisk blogget helt siden henne var 9, mange tror at jeg og søstra mi aldri krangler men da tar dem feil, eller jeg kan ikke si at vi krangler men vi diskuterer.

Nr. 4-

Jeg er muslim og faktisk halvt nordmann og halv tyrker , det er fordi pappaen min er tyrker og muslim, pappa ville at jeg skulle være muslim og det har jeg vært helt siden jeg har vært født, jeg har faktisk en tyrkisk mellom navn og etter navn . Jeg er vedldig stolt av de tyrkiske navnene min fordi mellom navnet mitt som er "Mehmet" det er faktisk bestefaren min sitt navn.

Nr.5 -

Det aller siste jeg syntes der skal få vite om meg er at, jeg elsker og filme,redigere og ta bilder, som oftes tar jeg selfies og jeg bruker som oftes og at bildene på snapchat og så redigere dem men noen ganger så tar jeg bilde på vanelig kamera. Foresten hvis dere vil se noen av bildene så gjerne skjekk ut instagrammen min (danieleertekin)


Så ha en fin helg og kos dere masse videre får skolen<3

Likes

CommentsHei, dette er en ny start mitt navn er Daniel ertekin og jeg har blogget før på blogg.no men ikke sånn dagelig men innimellom, men på denne bloggen har jeg tenkt til og prøve og blogge dagelig <3 på denne bloggen skal jeg blogge om hverdagen min og litt av hvert. Jeg håper at dere koser dere på bloggen og liker det jeg skriver <3 Klem Daniel.

28.12.17<3

Likes

Comments