• Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Youtube

Gemenskap gör skillnad!

I slutet på 2015 gav jag mig på riktigt in i CrossFit-Träsket och lämnade "Fitness-Scenen" bakom mig. Inte för gått, men för nu. Det var svårt att välja box men när jag fick reda på att The NoxBox Company skulle öppna vid Globen och Alexander Elebro skulle vara coach tillsammans med ägaren David Heller så var det inte så svårt längre. Anledningen kanske lite udda till en början...

Det är två person som jag ett tag innan intresserat mig av och börjat följa. Alex för hans framgång och inspiration inom CrossFit och som atlet i allmänhet och David för hans företagsbakgrund och framgång där. Helt enkelt två person jag ville ha i mitt kontaktnät och få lära känna. Jag såg min chans. Tog kontakt och började provträna. Väldigt snabbt blev jag medlem och jag stormtrivs idag.

NoxBox är som det "fotbollslag" jag aldrig spelat i. Liksom hockeylaget som jag aldrig platsade i och klubben som jag aldrig fick uppleva. Stämningen på Boxen är fantastisk. Min poäng är att CrossFit är en individuell sport och träningsform, men ändå känns det som man utövar en lagsport. Jag hoppas ni läser detta David och Alex och tar åt er. Nog för att anledningen till att jag tog kontakt med er box var just för att nätverka men idag så har jag vunnit mer än så. Ni är bra coacher, bra vänner och ni har skapat en fantastisk bra box och sprider grym glädje!

Igår kväll var det medlems-kväll på boxen där alla medlemmar var välkomna lite på box-snack, käk, rodd-tävling och party. Riktigt, riktigt roligt! Nu har jag massa nya vänner och blivit ännu bättre vän med de jag redan kände. Fantastiskt!

Gillar