Hoppas allt är bra med er?Jag mår prima trots en massa förkylningar där ute,Var  hos läkare förra fredagen ska testa en ny ADHD medicin som ska göra vardagen lite lättare för mig & så ska jag få lite hjälp medel som också göra vardagen lite lättare för mig,Men det lär nog bli bra de här tror jag,Träningen ligger lite på is tillfälligt men ska ta ta i de så fort som möjligt när jag har hittat motivationen igen,Men nu till de roliga har tagit ta mina intressen för fotografier av naturbilder vilket är as kul enligt mig själv,Ska unna mig en ny jacka när jag har nått mitt mål med att gå ner i vikt vilket jag vill,Men det gäller å komma igång förstår mig inte på folk som har den motivationen,Men ska också hitta den motivationen också,Ska prov testa nya jobbet nästa vecka as kul,Funderar på & göra min första tatuering & jag vet vad jag skulle vilja ha tas & fundera på innan jag gör du trots allt sitta hela livet på en,saknar faktiskt min lilla fis hon var en stor del av mig tur att jag har en massa minnen av henne gått ett tag sen du gick bort men jag har inte riktigt glömt bort dig absolut inte,Haha man blir alltid överlycklig när man gör sina första pannkakor gott blev de,Ni får ha det så bra tills dess kram..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Händer en hel del just nu.


Håller på fixar en hel del i lägenheten lär bli as fint må jag tro. Har inte jobbat så mycket den här veckan på grund av olika anledningar men har ändå blivit bättre på sköta de men är ändå inte helt nöjd med det men men. Men håller mig i sinnet övertaget har blivit mer lugn på äldre dagar. Är ju faster åt en fin liten flicka som heter juni & är 10 månader och man vill inte att hon ska ta efter måste vara en bra förebild åt henne vilket jag alltid kommer vara och finnas för henne som dag och natt och hon ska känna att jag alltid finns för henne. Ska planera och åka upp till Stockholm för att hämta chanel och börja fixa hennes plats har bara inte orkat varit för jobbit att ta tag i det. Har väl ännu inte fattat att hon är borta något som lär ta tid att bearbeta allt. men planera redan ett nytt husdjur men ingen kan ta chanels plats hon var alltid en del av mig såklart. Har varit på sjukhuset med mamma också allt såg helt okey ut på henne vilket jag var glad av blir ju så rädd när hon blir dålig. Annars inte hänt så mycket men vi hörs tills nästa gång ha det så bra tills dess kram. :) Jo juste en till sak har hänt vi ska få en till liten bebis i familjen är så överlycklig mer om det kommer i min nästa blogg inlägg.

Likes

Comments

Min råtta dog för en vecka sen!Allt känns extremt tungt!Men jag visste att det var en lånad tid jag hade på slutet med henne!Och hon var över två det är sällan dem blir det!Men vi skappde massa fina minnen tillsammans otroligt fina!Men det är verkligen tomt här hemma det är jobbigt må jag säga!Men jag åkte till Stockholm och kremerade henne vilket jag ville göra sen jag fick henne!Då vet jag att hon alltid är hos mig!Men hon är saknad av mig väldigt mycket!Och för två veckor sedan så blev jag bjuden på middag hos min boror och hans fru maten var otroligt gott!Vi hade en trevlig dag där!Blev lite sent i sängen men var gör det!Annars rullar mitt liv på hyfsat bra tycker jag!Men svek familjen åter igen det är jobbigt!Livet är viktigare än något annat!Och jag är otroligt tacksam att jag har min fina familjen som stöttar mig!Annars inte hänt så mycket!Ha det bra så hörs vi gen kram!

Likes

Comments

Mitt första inlägg här!Hoppas att jag kommer driva bloggen länge & att jag tycker det är kul kan tröttna snabbt!

Idag vet jag inte vad som händer men har precis vaknat så det får bli lite kaffe iallafall nu!Sen blir det nog ut och sola!Alla andra ha en bra dag!Så ses vi snart igen!

Likes

Comments