WEEKEND / PIZZA & FRIENDS

Jag och en pizzaslice hemma hos Emma

Anastasia & Michaela / @ Meno Male

Fiiiinaste jackan från Meotine

Hej fina ni! Gud vad veckorna går snabbt, vi är redan två veckor in i Januari och det känns som att det var nyår typ igår? Men jobbar mycket just nu, vilket säkert gör att tiden går fort. I fredags efter jobbet mötte jag upp Emma, vi köpte med oss rödvin och pizza hem till henne! Satt och prata om allt mellan himmel och jord. Var hemma vid 01 och somnade direkt eftersom jag skulle jobba på lördagen.

Hade egentligen inga planer på lördagen efter jobbet, men blev att jag tog ett glas bubbel med två vänner och sedan hängde jag med på middag. Blev pizza x2 för mig denna helgen, men det var så längesen jag åt god och BRA pizza. Rekommenderar er verkligen att gå till Meno Male. Mums. Igår hade jag en chill-fixar-söndag, storhandlade, tvättade, tränade, bakade, ja you name it. Är iallafall taggad för en ny vecka då jag har massa roliga planer. Puss!

Gillar

Kommentarer

Angelica
Angelica,
Pizza är ju ändå det bästa!
angelicawahlin.se
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ser ut som ni hade en härlig kväll! 😊
nouw.com/matildawaern
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @danielalouisee

Instagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouisee