Q/A

Innehåller affiliate-länkar

Questions/Answers


Vilken är din favorit parfym?
Älskar Byredos dofter, har Mojave ghost, La tulipe och Bal d'afrique. Sen gillar jag även Giorgio Armanis parfym ''Si''

Kommer du bo kvar i Stockholm när du blir ''vuxen''?
Oj ingen aning faktiskt! Känns som jag ser mig själv bilda familj och så i Göteborg men man vet aldrig! Har ju inte bott här sålänge än. Så läskigt att tänka på framtiden tycker jag. Undrar verkligen vad man gör om 10 år!

Var i Stockholm bor du?
På Östermalm!

Hur känns det att inte bo i samma stad som din familj och vänner längre?
Tråkigt såklart, men facetime är lösningen! Svårt att hålla alla vänner uppdaterade om vad som händer i livet, men försöker prata med alla såfort jag har tid! Saknar alla hela tiden, men som tur är har jag ju mina vänner här i Stockholm också!

Tipsa om snygga kavajer?
Här har ni några jag tycker om!

1 / 2 / 3 / 4


Hade du kunnat tagga/skriva var alla dina kläder är ifrån som du har på dina bilder? Så snygga
Ja självklart kan jag göra det, ska börja med det från och med nu!

Planer i sommar?
Inget bokat eller bestämt till 100% än! Vet iallafall att jag ska klämma in en resa med mina tjejkompisar, hälsa på mormor och morfar och så måste jag på Way Out West iår igen! Hoppas hoppas hoppas även att vädret blir lika bra som förra sommaren!

Kan du inte skriva mer om din träning? Hur ser ditt träningsschema ut och hur ser din kost ut? Du har världens drömkropp!
Åh tack! Men har inget speciellt träningsschema eller någon speciell kost, utan tränar när jag känner för det och äter precis vad jag vill! Har skrivit detta en gång innan men tror allt handlar om balans, gör man allt i lagom mängd kommer din kropp alltid må bra. Men jag försöker röra på mig minst 2 gånger i veckan, ibland blir det mer och ibland inget alls. Men kan absolut försöka uppdatera er mer på den fronten när jag väl tränar och kanske börja lägga ut mer mat och recept?

Vilka bloggar följer du?
Förut följde jag typ 40 bloggar, men nu följer jag typ bara mina vänner! @sannajornvik, @filippzorz och @hannasch kikar jag dagligen! Sedan brukar jag även läsa @elinskoglund och @forw :)

Gillar

Kommentarer

hannasch
hannasch,
Puss ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
nouw.com/hannasch
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @danielalouisee

Instagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouisee