NYTT JOBB - PR assistent

Alltså jag är såååå glad! På måndag börjar jag jobba som Pr-assistent på Hanna Liska PR! Nyp mig! Tror detta kommer bli hur kul som helst och jag är typ för taggad. Kommer ha hand om allt ifrån sociala medier, till events, pressutskick, pitcha nya varumärken osv osv. Kommer sitta i vårt fina showroom som ligger på Kungsgatan, showroomet är så fint och mysigt!. Ni kommer såklart få se bilder! Är även så tacksam över att Hanna verkligen tror på mig trots att jag aldrig jobbat med detta innan, hon är världens snällaste och finaste.

Som ni kanske vet så började jag jobba i en klädbutik när jag flyttade till Stockholm, dock blev det inte riktigt som jag tänkt mig så jag slutade där för två veckor sedan. Precis innan jag skulle stänga butiken för dagen så kommer Hanna in för att shoppa och berättar samtidigt att hon behöver en ny assistent till sin PR byrå, varpå jag säger att jag har lite erfarenhet eftersom jag har min blogg och Instagram. Så jag var inne på intervju förra veckan och i måndags ringde hon och berättade att jag fått jobbet! Förstår ni hur glad jag blev!! Så ja, nästa vecka börjar jag jobba och jag är taggad till tusen. Men först ska jag ha en mysig helg, funderar faktiskt på om jag ska göra en helg-vlogg? Det var ju längesen man uppdaterade på youtube fronten. Puss!

Gillar

Kommentarer

linnerica
linnerica,
Grattis!!!❤️
nouw.com/linnerica
Chanapha
Chanapha,
Åhhh grattis! Förresten var kommer din jumpsuit ifrån? Den är så fin<3
nouw.com/chanapha
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @danielalouisee

Instagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouisee