MIN HELG

Innehåller affiliate-länkar

Fredags selfien påväg hem från jobbet / Emma & pizza på Meno Male

/ Två av de finaste sakerna som finns här i världen, pizza & kaffe /

/ Jag i vårsolen /

Söndag, sol och galopp / Jag & Alice (min jumpsuit hittar ni HÄR)

/ Den obligatoriska pizza-på-golvet pizzan i Alice nya lägenhet!!! /

Hej fina ni! Har ni haft en bra helg? Jag har haft en supermysig och lugn helg. I fredags mötte jag upp Emma efter jobbet, vi delade en pizza på Meno Male innan vi mötte upp hennes pojkvän och hans kompis för att spela minigolf! Det var så kul verkligen! Minns inte vad stället hette men det var inomhus såklart. Efter minigolfen satt vi kvar på deras restaurang, tog en öl och snackade innan vi åkte hem relativt tidigt.

Vaknade upp med solen i ansiktet i lördags!!! Vaknade därför på världens bästa humör och nöjt av solen hela dagen! Gick runt på stan, satt på uteservering och på kvällen köpte jag och Vanessa godis. Vi kollade på R. Kelly dokumentären som finns på SVT, har ni inte sett den så mycket ni se den. Fyfan säger jag bara. Idag, söndag, gjorde jag ungefär samma sak, nöjt av det fina vädret hela dagen! Alice flyttade även in i sin nya lägenhet så vi hänge där hela kvällen, åt pizza och snacka skit typ. Så mysigt. Nu har jag precis krupit ner i sängen och somnar nog vilket sekund som helst. Är så taggad för en ny jobbvecka imorgon! Älskar verkligen mitt nya jobb, ska sluta tjata om det, men vill bara att ni ska förstå hur kul det är! Jaja nog om det. Sov gott vänner!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @danielalouisee

Instagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouisee