ATTRAKTIONSLAGEN

Innehåller affiliate-länkar

Tisha: HÄR / Kavaj: HÄR / Jeans: HÄR

Hur fina är inte mina babyblåa naglar?

Solnedgång kl. 16:46

Hej gänget!

Gud vilken lång dag det varit. Jobbade 09-16 och efter gick jag hem för att byta om snabbt och gå ut på en promenad. Tänkte på det, jag har ju alltid jobbat på olika jobb där jag alltid står eller går runt, nu sitter jag verkligen stilla hela dagen på kontoret. Så tänkte att jag skulle försöka komma ut på lite promenader oftare, bara för att få lite luft och för att röra på sig lite liksom. Tog en promenad på ca 1h, försökte även gå lite gator jag inte gått på innan så jag ser lite mer av Stockholm. Känns enklare att se mer av staden när det börjar bli lite bättre väder också.

Btw när jag väl gick min lilla promenad, så kom jag och tänka på en person och så tänkte jag för mig själv ''Vad sjukt om jag hade stött på den här personen nu'' och typ ''Undra om jag skulle hälsat eller inte om jag såg hen'', och så går jag liksom och tittar ner i marken typ OCH vem tror ni inte går förbi mig 10 meter framför mig en minut senare?! Jo den personen. Ni ba okej inte jätteintressant? Men det händer verkligen alltid mig! Vet att det har med attraktionslagen att göra osv, men tycker det är så konstigt att alltid när man tänker att man inte vill stöta på en person typ så händer det alltid. Och på tal om attraktionslagen så är det verkligen något jag tror på till 100%, eller jag är typ ett levande bevis på att attraktionslagen faktiskt funkar. Hade kunnat skriva ett helt inlägg om det, men kort sagt så byter attraktionslagen att man attraherar allt som händer. Finns en bok som heter ''The Secret'' om ni vill läsa mer om det eller så kan ni lyssna på poddar, finns massa bra.

Efter min promenad gick jag upp mot Alice, var där 15 min sen gick jag hem och lagde lite mat. Sen skrev jag till Alice att jag var rastlös och då gick vi ut på yttligare en promenad! Känns som jag gått genom hela Stockholm idag haha. Testade även att åka en Voi för första gången idag! Men nu tänkte jag borsta tänderna och så vill jag tipsa er om låten ''Vårt år''. Puss och godnatt!

Gillar

Kommentarer

Togetherwearewe
Togetherwearewe,
Du har så rätt!
The secret finns även på Netflix!
Mkt bra och öppnar upp nya tankebanor hos folk!nouw.com/togetherwearewe
ineees
ineees,
Känner igen mig så mycket!! Hahaha det händer alltid mig att den personen jag tänker på helt plötsligt dyker upp
nouw.com/ineees
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @danielalouisee

Instagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouisee