2019!!!

Hej fina söta ni. Jag kan inte fatta att 2018 aka världen bästa år är slut. Jag kan faktiskt med handen på hjärtat säga att det var de bästa året i mitt liv. Varit på så roliga resor, Sverige levererade det bästa tänkbara vädret, umgåtts med mina fantastiska vänner och familj, och samtidigt fokuserat 100% på mig själv. Det är något jag ska ta med mig in i det nya året, är så stolt över mig själv, för att jag alltid litar på min magkänsla och prioriterar mitt välmående. För i slutändan så är det bara det som betyder något. Väldigt cringe. Men. Det är sant. Året började med att jag jobbade 12h om dagen, festade 4 dagar i veckan och sov 3h om natten, typ. Det var väl där och då jag förstod att jag inte riktigt kan leva så. Sa upp mig, åkte spontant till Mexico i fyra veckor och sen den dagen jag kom hem har jag varit så lycklig.

Sommaren kom tidigt till Sverige och hade den bästa sommaren man kan tänka sig. Hängde med mina vänner varje dag vid havet, solade, åkte båt, spela beach volleyboll, hade mysiga grillkvällar (läs varje kväll), kollade fotbolls VM, åkte till Spanien, Way out fucking west och allt där emellan. Men sommaren led mot sitt slut och jag kände mig väl ganska klar i Göteborg, inte för det är något fel på folket eller staden. Men kände nog att jag behövde en annan puls. Så i början av September började jag leta lägenhet och söka jobb i Stockholm. Och shiiiiit vilken tid det tog innan allt väl föll på plats, nu har jag den bästa lägenheten och världens mysigaste jobb. Och det är faktiskt tack vare att jag alltid litar på min magkänsla, det tog mig liksom 3 månader. Kan ju säga att mamma var ganska stressad över att jag inte fokuserad på att söka jobb i Göteborg istället, eftersom det inte verkade gå så fort med flytten. Men bestämmer man sig för något så blir det alltid bra tillslut och jag hade bestämt mig för Stockholm.

Jag är så nyfiken på vad 2019 har att erbjuda, men jag vet att det kommer bli minst lika bra som 2018. Jag är så glad över alla personer jag har i min närhet, jag har dom bästa vännerna man kan tänka sig och jag älskar min familj såsåså mycket.

Mina tjejor + Alice bakom kameran

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Åh men lycka att känna så kring året!! Hoppas detta blir lika bra <3
nouw.com/isabylund
evelinaglad
evelinaglad,
❤️❤️❤️❤️
nouw.com/evelinaglad
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @danielalouisee

Instagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouiseeInstagram danielalouisee