Sluta blogga?

Det här inlägget handlar om en sak jag verkligen funderar på mycket, ska jag fortsätta blogga eller inte. För just nu tycker jag att inte bloggen ger mig så mycket, det känns heller inte lika roligt mera helt enkelt att blogga. Bl.a därför har inläggen har på bloggen varit få nu under en tid. Då min lust för bloggandet finns inte riktigt just nu.

Så därför funderar jag på att sluta blogga. Men jag är inte helt säker på att ska jag ta det beslutet nu, eller senare. Att blogga har ju varit en stor del av mitt liv, jag har i år ju bloggat i 10 år. Men fast jag tyckt det har varit roligt, så känner jag inte exakt lika just nu.

Och jag vet inte om jag då ska fortsätta att blogga, då jag inte själv just nu tycker det är roligt. Men jag kan inte just nu göra det här beslutet. Utan istället tar jag en bloggpaus, hur länge vet jag inte. Men så länge jag själv tycker tar jag en paus, och då kanske jag vet efter det om jag vill sluta blogga eller fortsätta.


  • Annat

Gillar

Kommentarer

Carita
Carita,
En bloggpaus är bättre än att sluta tycker jag. Det ska ju vara kul att blogga, jag har också hållit på i tio år.
Fått massor av vänner, men det kräver ju aktivitet av en själv att vara aktiv hos andra också, och även DET ska kännas kul.
Inspirationen kommer och går. Ta en paus nu om du tycker, men sluta inte skriva och fota. Jag tror att det är bra för dig att uttrycka dig genom ord.
Kram!
debutsky.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229