London del 2

Söndagmorgon var det åter tidig väckning för vi hade åter en massa program, före vi skulle flyga hem på kvällen. Efter vi hade ätit morgonmål på hotellet, tog vi en taxi till Madame Tussauds. Madame Tussauds är alltså en vaxkabinett, med olika kändisar. Allt från presidenter, artister, skådespelare och andra historiska viktiga personer, mfl. Dessutom fanns där en 4D teater med Marvel tema, en åktur med Storbrittaniens historia som ingick i biljetten. Sen kunde man betala 5 pund mera för att gå på ett Sherlock Holmes äventyr, och det gick vi på. Vi hade inga förväntningar alls på vad det skulle vara, men det var iallafall jätte roligt. Man var då detektiver som skulle hitta Sherlock Holmes, och vi skulle lösa några saker på vägen till Sherlock Holmes. Där var flera skådespelare som spelade de olika rollerna, och det var riktigt kul att få ta del av det.

Så Madame Tussauds besöket blev riktigt lyckat nog.

Efter besöket till Madame Tussauds hann vi med att gå vid Thames och se London Eye på närmare håll. Före vi skulle på Afternoon tea till One Aldwych Hotel.

One Aldwych Hotel där vi var på Afternoon tea är alltså ett 5 stjärnigt hotell, som hade afternoon tea med temat Charlie and the chocolate factory. Vi fick en meny framför oss först som visade allt som vi skulle få att äta, på menyn fanns knappt något vegetariskt allt. Men de ordnade fram vegetariskt ändå till mig vilket var extra plus till hotellet. Vi fick först då Savouries, alltså det saltiga. Det bestod av scones, sandwich, quinoa sallad, något bröd med rödbeta m.m.

Sen fick vi också en jätte häftig coctail, min var en Strawberry juice water pistol punch, den var jätte god. Och förstås drack jag te också, tog ett svart te med smak av mango. Sedan var det dags för efterrätterna. Den var helt underbar, uppläggningen var också jätte fin. Till efterrätt var det bl.a citron sockervadd, milkshake, körsbärkaka, chokladapelsin mousse m.m.

Efter Afternoon tea, hade vi ganska bråttom då vi skulle via hotellet och ta vårt bagage innan vi skulle ta tåget till Heathrow. Vi skulle flyga med business klass hem, så vi hade lite tid att kolla hur loungen såg ut innan vi skulle till flygplanet.

På flygplanet hemåt fick vi både snacks och middag, och det var en riktigt trevlig uppelvelse i business klass. Såg även en film på vägen till Helsingfors. Och maten var helt okej, det var min första gång jag ätit på flygplanet.

Så en sammanfattning av hela resan, den var väldigt lyckad. Vi hann med mycket, det var jätte roligt. Njöt verkligen att få vara i London med min pojkvän. Och förhoppningsvis far vi nångång på nytt till London.

Gillar

Kommentarer

cc
,
Låter helt underbart!!
jenniifersplace
jenniifersplace,
Lyckad resa ni verkar ha haft! 😊
nouw.com/jenniifersplace
Danielaikaheimo
Danielaikaheimo,
Ja det var jätte trevligt där i London 😊
nouw.com/danielaikaheimo