Hösten är här

Har inte så mycket berättat om vad jag gör nu förtiden så tänkt ta ett inlägg för det nu, när hösten ändå är här. Hade ett långt sommarlov, och i slutet av september började jag fortsätta med mina studier igen. Jag pausade mina studier på våren p.g.a mitt mående. Men nu har jag börjat må bättre igen, och därför har jag nu börjat med de sista jag har kvar före jag blir klar.

Meningen är att jag i november ska gå ut på min sista praktik, och då borde jag bli klar tills julen. Så studier är planerna inför det här årets slut.

Förutom att jag börjat igen med mina studier har jag även ett nytt fritidstinresse jag har börjat med, har börjat med improvisationsteater. Så jag går i en sån grupp 1 gång i veckan och vi har då övningar och improvisaiton i ca 2 timmar. Och det är jätte roligt, trivs jätte bra där och vi har även en jätte härlig grupp. Så det är verkligen roligt för mig att gå dit, och även roligt att få pröva på något nytt.

Min pojkvän fyllde även 26 år i september, så jag bjöd honom på en resa till Tallinn där var vi nu på torsdagen. Skriver ett skillt inlägg om hur det var och vad vi gjorde där.

Annars har jag bara njutit av den fina hösten, promenerat och besökt Fölisön.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

cc
,
Fina bilder <3
IP: 2a01:4f9:4a:2730::2