En rolig onsdag

Idag har det varit en extra dag förutom att det var min sista skoldag före sommarlovet (typ iallafall imorgon ska jag bara till skolan för att äta glass) ,så har jag både hunnit simmat och spelat för första gången minigolf. Så det har varit en händelsrik dag, vi spelade på jumpan minigolf då vi hade sista gången jumpa idag. Och jag som aldrig spelat förut minigolf var inte speciellt bra på det, men roligt att få pröva nya saker iallafall.

Tyckte att ettans bana var svår för att vara den den första banan, men så plötsligt kom det lättare banor i mitten. Det fanns 18 olika banor men vi hann inte med alla.

Efter skolan träffade jag mamma, och vi skulle gå och ta en glass i ån i Borgå. Men tyvärr funkade inte det att ta kort där. Så vi fick gå besvikna därifrån och gick istället till en annan glasskiosk som tyvärr inte var i ån. Så vi fick glass till slut, men det var inte lika roligt då vi fick stå och äta den.

Och idag på eftermiddagen var jag och lillebror och simmade igen. Vi var ju på lördagen sist och då var vattnet varmt. Men idag var vattnet inte alls varmt, men det var ändå skönt då det är varmt ute.

Gillar

Kommentarer

cc
cc,
Mysigt ser det ut
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229