Brunch & klimatmarsch

På lördagen var jag för första gången till Kiila food & bar i Forum. Och på lördagar och söndagar har de brunch så då tog jag det. Dom hade ett helt okej utbud med vegetarisk mat. Men jag skulle gärna sett något mer där. De hade 2 pajer men ingen vegetarisk så bl.a där skulle dom kunnat göra lite bättre. Men gott var det nog, och utsikten därifrån är också ganska fin. Det var för mig min första brunch som jag ätit på en restaurang. Och går gärna flera gånger och äta brunch. Tror att utbudet annars i Helsingfors är bra med just bruncher så prövar gärna nästa gång något annat ställe att på. Så om ni vet något bra ställe så tipsa gärna till mig.

Så efter brunchen begav jag mig till Senatstorget för där skulle det vara klimatmarsch. Det var för mig mitt första marsch förutom mina Prider jag har gått på.

Vi hade tur med vädret på marschen. och det var bra stämning där. Och förstod att vi var ca 10 000 personer där så många var vi och det var ju bra. Vi gick då från Senatstorget till Riksdagshuset.

Gillar

Kommentarer

cc
cc,
Fint ju med Brunch, hoppas det smakade, härligt när du är sådär aktiv för viktiga saker som klimatet! KRAM
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229