ett år sen sist nästan...

Nu var det nästan ett år sen jag skrev men det har hunnit hända väldigt mycket sedan dess. Bara några veckor efter det senaste inlägget så blev allt väldigt jobbigt då det blev en flytt ut till landet till en av mina kusiner då min dåvarande sambo gjorde slut efter ett stort bråk och jag inte ville komma krypande tillbaka som vanligt. Så flytt blev det och nu känns det så skönt att jag kom ifrån den idioten. Jag bodde hos min kusin i nästan tre månader och under de tre månaderna så hann jag hoppa av ssk utbildningen då det ej kändes rätt längre för mig och att det blev fö mycket när jag jobbade. Medans jag bodde där hann jag även träffa min nuvarande sambo Linus som är helt fantastisk, jag visste redan efter att träffat honom tre ggr att han var den rätta för mig. I slutet så flyttade jag till min egna lägenhet som är ute på landet där jag bodde ensam i ca 2 veckor innan Linus flyttade in 😅🤗 och där vi fortfarande bor.
I Mars så hände nästa braiga grej, jag lyckades få ett fast jobb så jag slapp att stressa som timvikarie utan att veta när jag skulle få nästa arbetspass. Dock så är det inte det roligaste stället då kommunen kör över oss arbetare i vården totalt och tror att det är maskiner vi jobbar med och inte människor...
I juni så kom en stor överraskning för mig och Linus som kommer ändra hela vårat liv då det inte bara kommer vara vi två och våra två katter utan att i februari 2020 så ska vi bli en till i familjen ❤ så det är där vi står nu att vi jobbar och förbereder oss för våran prins/prinsessa och letar större boende i Söderköping så jag får närmre till jobb och de flesta av mina kompisar 🤗.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229