Header

För ett tag sen så beställde jag hem blockbuster från Estée Lauder som jag äntligen fått hem👍 är supernöjd med färgerna på produkterna, känner att det verkligen var ett värt köp även fast det vart lite dyrt😁 Så har jag även beställt hem en ny klocka från prydligt.se, det är också ett lite dyrt köp men känner att jag kommer känna att det kommer va ett bra köp. En Lorenzo forlanini Argento 40 (dam) i färgen silver :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Tror äntligen jag har hittat en träningsform som jag kommer hålla mig till
🙂 Zumba, sätter på det via youtube o kör så, just nu orkar jag bara i ca 20 min, men det ska bli längre, börjar även bli mer motiverad till att träna💪 mätte mig imorse o det börja bli skillnad på kroppsmåtten 😁

Idag så kom även min mamma o bror in hit för att vi skulle åka o kolla på en lägenhet, så nu håller vi tummarna på att vi får den, en trea nere vid hamnen i Norrköping.👍med en lång o smal med balkong också så det är ett stort +

Likes

Comments

Hej!
Den här dagen började kl.8 imorse pågrund utav att jag vakna av att mamma sms:a. Efter det så gjorde jag frukost som bestod utav havregrynsgröt med amerikanska blåbär o lite lättmjölk
😊. Älskar amerikanska blåbär, har gått o små ätit det så länge jag var hemma😊 vid ungefär 12.30 så började jag röra mig mot jobbet och sen dess har jag vart här. På en o en halv vecka så har jag lyckats skrapa ihop 59h 😅 målet om att skaffa en ny liten bil närmar sig 👍👏

Likes

Comments

Hej!
Jag har börjat fundera på varför man tog bort att man kunde va lärling inom olika yrken.
Även fast man är smart på det teoretiska så kanske man inte egentligen passar i yrket, var med om en händelse med en person som inte tålde en slag omvårdnad på en brukare, en som man får göra varje dag. Då tycker inte jag att man passar inom vård yrkena om man inte klarar av att utföra en vanlig omvårdnad på en brukare.

En del personer enligt mig är ju mer praktiskt lagda och skulle klara av yrket galant men kommer tyvärr inte in på skolan pågrund av att man inte är så duktig på det teoretiska. Jag tycker att man ska ha kvar så att man kan lära sig yrket som lärling. Eller vad tycker ni?

Likes

Comments

Idag så körde jag ännu ett dubbelpass på jobbet och det har även vart en bra dag på jobbet även om det har vart lite stressigt på morgonen.

Men dagen började inte så bra för jag skulle gå upp 05.40 o ungefär 06.30 vaknar sambon o väcker mig så det blev full fart att göra sig iordning till jobbet och sen åka dit. Jag är väldigt glad att jag fick för mig igår kväll att jag skulle göra mina matlådor till idag😊
Så dagen rullade på ungefär som vanligt förutom ett stop i ett avlopp så det blev en rätt så stor pöl på golvet. Senare på eftermiddag så fick jag ett glatt besked, nästa vecka så ska jag o sambon åka o kolla på en större lägenhet och se vad vi tycker 😊.

Just nu så ligger jag hemma i sängen o tar det lite lugnt en stund.

Likes

Comments

Hej!
Denna dag bestod av jobb från 06.45 till 18.30. Sammanlagt har jag gått 7107 steg idag o förbränt 370 kcal medans jag har ätit runt 800 kcal.
Det svåraste med att jobba långa dagar är att kunna planera alla mina måltider för dagen eftersom jag ska helst äta 5 måltider om dagen. Tur att jag har köpt ett kostshema så att jag har nåt att gå på nuförtiden hur jag ska äta.

Jag brukar försöka göra mina matlådor kvällen innan men ibland är det svårt eftersom jag jobbar väldigt många dubbelpass som är självförvållat för jag ska köpa en ny bil.

"Jag ska kämpa denna gång o jag ska vinna"

Likes

Comments

Nu ska jag komma igång med kosten helt o hållet, nu ska jag komma igång med träningen.

Jag är så trött på att bli ledsen över hur min kropp ser ut varje gång jag tittar i en helkropps spegel, är så trött på att alltid behöva kolla om det finns kläder i dom större storlekarna, är trött över att inte kunna ha tajta kläder utan att skämmas över min kropp. Jag är så trött på att känna att jag inte är fin o jag är trött på att vilja drömma mig iväg om min drömkropp.

Så nu ska jag! Nu ska jag kämpa bort all överflödig vikt, nu ska dom 40 kilona bort, nu ska jag kunna se mig själv om ett år o ett par storlekar mindre o vara nöjd med mig själv även om jag inte är i mål med vikten än! Nu ska jag kämpa för vad jag, jag ska komma iordning med kost o träning för att se till att jag mår bra!

Likes

Comments

Just nu händer det inte så mkt i mitt liv, jag jobbar typ 5-6 dagar i veckan o vissa dagar så är det från 07.00-21.00. Har bestämt mig att nu ska jag och Dennis börja spara ihop till kontantinsats för hus och så vill jag även köpa en nyare Peugeot. Har förälskat mig i 206,207,208 och även 307 serien 😍 + att det är billiga bilar i både drift o att äga så då kan man lägga undan ännu mer pengar till hus och även se om man kan få tag i en bättre lägenhet.👏

Nästa gång jag är ledig så är det på tisdag o efter det så är det söndag.


Har även fått en liten dum idé att börja plugga upp ämnena som behövs för att komma in på dataingenjör programmet eller något annat högre program. Stolt över mig själv att jag ska utmana mig själv med matten.

Likes

Comments

Hej!
Idag så har jag haft det fullt upp. Imorse han jag inte ens påbörja min frukost innan mamma ringde o sa att vi skulle börja bära ner dom gamla möblerna som skulle ut till dom eftersom min syster har fått dom. Efter så hängde vi såklart med ut ett tag så att vi kunde fixa med tvätten o va lite med dom.

Efter det så åkte vi hem hängde upp tvätten och började med att städa medans maten var i ugnen. Det är så skönt att inte ha nya soffan och den gamla soffan kvar i lägenheten👌

Efter det så tog jag o Dennis en cykeltur på 7 km💪 börjar känna mig mer motiverad igen på att träna. Ska se om jag kan ta tag i mig o ta mig till gymmet när jag ledig o dom dagarna jag har kort pass på kvällen för då går inte bussen föräns efter 15.

Likes

Comments