Hellu! Får bli en liten nattuppdatering med enbart bilder ifrån min dag då jag har haft fullt upp och inte har lust att blogga egentligen. Men bilder är nice.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag steg jag upp tidigt, nice nice här ska inget dygn vändas. Är annars väldigt duktig på att gå lägga mig på morgnarna när det är sommarlov och sover sedan bort dagarna.

Har i alla fall gått på stan med min syster idag, jag köpte lite grejer, bland annat andra boken av Maze Runner-serien. Sedan gick jag på min sista teorilektion på trafikskolan och mötte Ellen som också skulle på den, asnice. Kvällen spenderas nu framför Skins som jag ser om för femte gången. Ni som inte har sett det har verkligen missat något, så se den.

Har börjat älska mango också, fantastiskt

Likes

Comments

Satte mitt alarm på 10 imorse och hade som tanke att gå ut och springa, men vädret sög verkligen så jag tog fram springbandet istället. Jag är verkligen så otroligt jävla trött på detta väder och denna sommar. Jag behöver värme! När jag fått hela min lön tänker jag åka iväg på en sista minuten-resa med någon eller några. Kommer inte värmen till Sverige så får väl jag ta mig till värmen istället.

Tränar med stil

Likes

Comments

​1. Vem tillbringade du minst 2 timmar med idag?
- Klara

2. Hur lång är du?
- 160 cm

3. Hur gammal är du om fem år?
- 23 år

4. Vilken film var den senaste du har sett?
- Pirates of the Carribean - Dead Man's Chest

5. Vem ringde du senast?
- Mamma

6. Vem ringde dig senast?
- Mamma

7. Hur löd de senaste sms:et du fick?
💗

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
- Beror på vem det är jag pratar med. Men sms fungerar alltid! 

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
- De är separerade

10. När såg du senast din mamma?
- Var väl någon timma sedan kanske!

11. Vilken ögonfärg har du?
- Blå/grå/grön, en nice blandning så att säga!

12. När vaknade du i morse?
- Runt 9

13. Vilken plats föredrar du minst?
- Svårt att säga, tycker de allra flesta platser är nice med rätt sällskap bara.

14. Vad dricker du till frukost?
- Vatten

15. Har du en dator?
- Yes haha 

16. Någonting du inte kan leva utan?
​- Musik, vänner och familj

17. Vad är de första du gör när du vaknar?
- Kollar alla sociala medier jag har i mobilen

18. Vad brukar du göra innan du lägger dig?
- Kollar sociala medier 
😏 obviously

19. Vad är det dyraste du äger?
- Min dator tror jag.

20. Vart skulle du vilja bo?
- I ett varmt land

Likes

Comments

Imorse åkte Alva iväg till Budapest så nu är det bara jag, Klara, Felicia och Bella som är kvar på landet. I och med att vädret var så fint så bestämde vi oss för att åka ner en sväng till Valdemarsvik för att gå i någon bokaffär och köpa glass. Men som den otur som vi då har så var allt stängt och det började även regna mitt i allt, så vi for snabbt tillbaka till landstället där solen håller i sig.

Ikväll ska vi äta upp allt vi har kvar och se på Pirates of the Carribean. Så himla mys! Imorgon är det dags att åka hem till Norrpan igen och då får vi se vad jag hittar på. Kanske får en jätteimpuls och drar vidare till någon annan stad? Who knows, who knows...

För de som enbart läser bloggen och inte har koll på mig på andra sociala medier så kan ni se att jag klippt av mig allt hår. Trivs superbra i detta, men saknar det långa ändå. Är fab oavsett 💁🏽

Likes

Comments

Nu är jag här och skriver igen. Var ju ett väldigt bra tag sedan, men har varit upptagen med livet.

Äntligen sommarlov då. Lyckades bli sjuk lagom till det, vilket nästan känns som standard för mig när det är lov. Har hittills hunnit jobba två helger, tittat igenom tredje säsongen av Orange is the new Black, beställt min cosplay och åkt iväg till landet tillsammans med Klara, Alva, Bella och Felicia. Vi kom hit igår och hann inte mer än att äta och sova direkt efter det. Idag däremot har vi hållit igång.

Heart eyes på oss

Vi har typ bara ätit och druckit hela dagen. Nu på kvällen gick vi till badstället och bastade vilket var fett skönt. Trots att vädret varit sämst så har dagen varit fantastisk.

Likes

Comments

Idag var det gymnasieslaget vilket var fett roligt. För er som inte vet vad det är så är det en tävling i dodgeboll och cheerleading mellan de 4 kommunala gymnasieskolorna i Norrköping. I år vann Ebersteinska dodgebollen och Haga dansen, vilket Haga verkligen förtjänade. Så himla duktiga!

Nu sitter jag och pluggar för fullt till mitt omprov i psykologi. Får jag inte godkänt imorgon så kan jag räkna med att bli underkänd, vilket jag inte har tid eller lust med. Senare ikväll är jag även inbokad på en teorilektion på trafikskolan, så jag har att göra idag.

Likes

Comments

Sitter och lyssnar på gamla schlagerlåtar för att komma i stämning till kvällen då det är semifinal 2 i Eurovision Song Contest. Japp jag är nörd och jag tror stenhårt på att Sverige tar hem det i år. Finalen är dock på lördag och då jävlar ska det firas. Emma och Maria ska joina mig också, vi ska käka en massa gott och chilla.

Funderar mer och mer på att klippa av mig håret. När det rosa går ut så orkar jag seriöst inte färga om det och det är inte så fint med den blonda färg jag har under det rosa. Kommer sakna mitt hår, men lika bra att klippa bort det när det ändå är slitet samt att jag måste kunna ha peruk i sommar. Ska ju cosplaya och så mycket hår jag har nu fungerar inte till mina wig caps, så det lär nog ryka om 2-3 veckor. Crying. Om 2 år är det lika långt igen dock så jag kan stå ut.

Likes

Comments

Kunde inte gå till skolan idag så spenderade dagen hemma framför TV:n och genom att träna. Känns ganska gött att ta upp träningen igen då jag varit rätt kass på att röra på mig det senaste. Min motivation försvinner sjukt lätt och att sitta still och käka chips lockar mer än att träna oftast. Får se hur länge motivationen varar denna gång

Sorry för tråkiga bilder, sitter och käkar detta at the moment men har inte mycket annat att visa upp idag. Inte orkat gå ut eller ta kort på något random så, det får bli dessa.

Likes

Comments