Tycker det här med det övernaturliga är så intressant så gjorde en video om mina upplevelser. <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ni anar inte hur ont i magen jag fick inatt efter att ha ätit dessa semlor. Trodde på riktigt jag skulle dö inatt så ont det gjorde. Var inställd på döden. Ändå är jag påväg för att göra en till semla. Men hallå? Det är ju ingen annan i huset som vill ha så alla är till mig haha<3 Vaknade nyss faktiskt då jag mest sover på dagarna. Får bli min frukost.

Likes

Comments

Inga speciella kläder då det enda jag skulle var till Ica nära. Men eh kan slänga upp några bilder som ett litet kvällsinlägg<3

Likes

Comments

Nu blev det svartvitt igen!! Haha!

Klockan är iallafall 19:46 just nu och jag vaknade för drygt två timmar sen. Sov inte sådär jätte länge då jag ska vända tillbaks dygnet. Jag funderar iallafall på att gå till affären för att kunna göra egna semlor. Men samtidigt vill jag kunna vara nyttig och tappa de där extra kilona jag vill bli av med. Jag får se hur jag gör helt enkelt.

Likes

Comments


Allt kommer ifrån Nelly.com! Detta är inte min stil till vardags utan mer till finare event.


Plagg som jag verkligen vill ha i min garderob. Tyvärr går det på några tusen.

Sådana här inlägg kommer ni verkligen inte se så mycket av på min blogg då jag mest gillar och lägga ut egna foton. Men nu är det ny årstid (snart!!) och då vill dem flesta ha lite nya plagg till garderoben. Är man rik så visst då kan man köpa dessa grejerna. Själv får jag bara sitta och dregla över dem men EH det finns snygga kläder som är billiga med.

Likes

Comments

Min blogg kommer inte utgå från svartvita bilder haha men hamburgaren såg så äcklig ut med färg. Inget skämt.

Klockan är 8:57 i skrivande stund & jag har inte sovit alls inatt. Morgon är som kväll för mig. Faktum är att jag precis tänkte gå och lägga mig men kände hur magen började kurra istället. "Dags att äta" tänkte jag och vips så stod jag i köket och stekte hamburgare. Ja men varför inte på en Torsdagsmorgon. Ingen skola för mig då jag faktiskt inte alls går i skolan. Skönt att bara kunna gå och ta en tupplur när man vill. Gonatt.

-Den vita varma chokladen gjorde jag enkelt bara genom att värma mjölk och lägga i några vita chokladbitar så det smälte. :) Första gången jag gjorde det tyckte jag det var sååå gott men nu hällde jag faktiskt ut chokladen haha! Den smakar som den gör på Espresso House.

Likes

Comments

Godmorgoooooon

Bild 1- Jag har hängt upp de kläder och något sexigare underkläder på något billigt ställ från Sveriges älskade Ikea. Det finns bara ett fåtal plagg jag känner mig bekväm i att använda då jag inte känner mig så jädrans bekväm med att visa så mycket kurvor. Bara ibland. Som när jag inte ätit på en vecka, eller när någon gett mig en komplimang!

Bild 2- Sommaren 2016 började min väldigt dåliga relation till mat att bli värre. För att inspirera mig själv till att gå ner i vikt så skrev jag ut bilder på sk "thinspo" och hängde upp över min säng. En inre känsla i mig känner fortfarande att jag bör ha kvar bilderna på väggen som jag kan kolla på så fort jag tänker tanken på att äta något onyttigt. Men samtidigt väljer jag att ha dem kvar för att jag ska känna mig stolt för att jag inte utsatt min kropp för en utvecklad anorexi. Varför kan man aldrig vara nöjd med sin kropp för? Det ska alltid vara sån press på hur kvinnokroppen ska se ut för att underhålla det manliga könet.

Bild 3- Godis är livet och varför stoppa sig själv från att känna någon sorts glädje. För det är vad lite socker kan göra för mig.

Och förresten välkomna till min nya kära blogg<3

Likes

Comments