Oxelösund/Nyköping

I onsdags tog vi våra väskor, satte oss i bilen och påbörjade en rutt mot Oxelösund, Hampus hemstad. Hade längtat dit länge så det v ar minst sagt på tiden.

Hampus mamma hade flyttat till ny lägenhet sen senast vi var där, kändes mycket underligt att inte svänga av vägen på det vanliga stället. Har ju åkt prick samma väg och parkerat på samma platser i två år nu. Så, märkligt att helt plötsligt lämna lägenheten, stället jag blev kär i Hampus på, för att åka någon annan stans. Men det var en mycket trevlig liten lägenhet hon skaffat sig.

Första dagen hälsade vi på Hampus mormor i hennes kolonistuga, tycker mycket om den lilla gumman. Önskar så hårt att våran kolonilott var lite mer som hennes. Den är verkligen helt perfekt, med stuga och allt. Sedan var vi förbi systemet för att köpa en flaska rosé åt Hampus mamma. Var dö-trött hela kvällen och somnade i någorlunda rimlig tid.

Dagen efter begav vi oss ut i Nyköpings skogar för att hitta svamp ihop med vår fina, fina vän Kevin. Svamp hittade vi och nöjda var vi. Tog även en tripp till Femöre i Oxelösund för att spana på kossor. Var helmysigt det med. På kvällen inmundigades det lite goda drycker ihop med Kevin och Hampus mamma. Hade en trevlig men ganska jobbig kväll, är inte alltid lätt att trappa ner på, för mig, livsviktig medicin.

Natten till fredagen märkte vi att en viss liten kisse lekt med vår luftmadrass. Var nämligen hål i den. Väckte Hampus runt 01 för att konstatera att, hörru, vi ligger på golvet. Så den natten spenderades i en lite för trång soffa, värst mycket sömn blev det inte.

På Fredagen plockades det röda vinbär i Hampus mormors koloni, men mycket mer än så hände inte. Var nämligen tid för hemfärd.

I helgen blev inte många knop gjorda. Förutom igår, söndag, då vi var på Billpromenad och kafferep hos en gammal lärare och vän till mig. Det var mycket mysigt, hela familjen min tycker mycket om henne.

Här nedan följer ett urval av bilder jag tog på vår lilla semesterresa, enjoy!Mina fina pojkar, tycker så mycket om.

Gillar

Kommentarer

Elgh
Elgh,
Ni är alltid så varmt välkomna hit på kafferep! 😊
danathans
danathans,
Tackar och bockar! Du är lika välkommen hit, såklart. nouw.com/danathans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229