Nålar och bläck

Började tatuera runt 2015-2016. Var väl på tok för ung för att ens ha en tatuering egentligen.. Men när något är ens högsta dröm och något en verkligen brinner för så har väl föräldrar inte mycket att säga till om. Eller.

Fick min första tatuering i present av just mina föräldrar, blott femton år fyllda. Min starka övertygelse just nu är att 18-års"gränsen" (som egentligen inte är någon regel/lag, utan något studios själva väljer för att hålla ett seriöst intryck,, vad jag förstått) är ganska så rimlig. Men, jag har tur och ångrar inte mina tatueringar jag gjorde under arton, tvärt om så tycker jag väldigt mycket om dem. Hade väl bra smak redan då. Äh.

Däremot ångrar jag en del jag gjort efter arton, men de är övertatuerade sedan länge tillbaka.

Men, mitt tatuerande då.

Har tatuerat sporadiskt sedan jag var runt 16-års åldern. Var väl som mest aktiv för två år sedan, när jag tatuerade alla som ville, ungefär. Men de senaste två åren har jag blivit mer seriös i mitt tatuerande. Blir mest mig och sambon som får bläck på kroppen. Skulle egentligen vilja tatuera fler utomstående men har blivit perfektionist på äldre dar och vill inte att folk skall behöva traska runt med halvdana tatueringar.

Så, just nu är jag inne i en "övningsperiod". Testar nya tekniker och övar på linjer på mig och Hampus (min sambo). Börjar få koll på saker och ting nu, och tycker själv att det mesta jag gjort det senaste året har blivit ganska så bra.

Drömmen och planen är att någon gång starta egen studio eller hyra en plats på en befintlig studio. Har, sedan några år tillbaka en studio som är en min drömarbetsplats.

Hade praktik på just den studion när jag var sjutton/arton. Blev vän med ägarna, pratade med kunder, ritade dagarna i ända och tatuerande en del när det fanns en plats ledig. Lärde mig mycket då. Men skulle väl ändå vilja säga att jag till 90% är självlärd.

Har även studerat företagsekonomi under en period så har lite koll på den biten med. Så när jag är på rätt plats i livet kommer jag satsa fullt ut på tatuerandet. Det skall bli kul. Nu tar mycket annan konst upp en stor del av min tid och mitt liv, vilket jag är helt okej med.

Här nedan kommer lite bilder på sådant jag gjort. Det mesta är på mig och min sambo, men lite även på andra kunder. I ordningen 2019-2017:


​#Tatuering #tatueringar #tatuerande #tatuerare #dalarna

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229