Header

Längesedan, JA. Tänkte försöka ge detta med bloggandet en chans till. Jag lever fortfarande var inte rädda, bloggen har bara fått stå åt sidan i snart tre månader, oups. Försöker finna lite inspiration här och var det tycks löna sig. För tillfället pluggar jag komvux där jag lagt till extra ämnen, jobbar och tränar, så vardagen är sig ganska lik men ändå inte på något sätt.

Sommaren min har vart okej. Jobbade varje dag yepyep så, jätte mycket fritid har jag väl inte haft men det funka ändå, vi gjorde det bästa av det jag och mina vänner. Firade min födelsedag hyrde lokal och drog vidare sen, väldigt lyckat. Ett rörigt inlägg som avslutas med en rörig bild.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagen startade med jobb kl 07:00. Slutade jobbet kl 14:30 skulle egentligen gå och träna men var helt slut, blev ingen träning alltså, dessutom spö regna de och åska, sängen såg mer inbjudande ut. Kom hem duscha och fixade lite enkelt käk och satte mig framför nya avsnittet kuwtk, den familjen alltså, får aldrig nog! Just nu håller jag på och överväga om jag kanske ska gå och träna ändå trots att jag duschat, svårt val. Imorgon i alla fall är min enda lediga dag på hela veckan och då står bl.a träning på schemat utöver det har jag inga speciella planer för tillfället, kommer säkert ligga hemma och vila eller så. 

Likes

Comments

Igår tränade jag två gånger. Jag har idag redan vart nere och tränat en gång innan idag men ska ner vid sju tiden igen! Har sån go träningsvärk verkligen! Min motivation för träningen har verkligen ökat nu den senaste tiden och jag kan inget annat än att vara glad över det! Efter dagens första pass så möte jag upp Nora och vi gick vidare och köpte sallad på maxi, vi satte oss ute i solen därefter och hade det härligt, vi var för hungriga!

Likes

Comments

Ligger i min säng just nu och inväntar dagens andra träningspass. Gick väldigt bra förut och på något sätt har jag lyckats bli motiverad till träningen igen efter endast ett träningspass? Glad för det i alla fall! 

Just nu ska jag prioritera. jobb träning och kost! Nu finns det ingen skola som kan störa ens träning och förstöra med prov varje gång man kommit igång riktigt bra, vilket alltid tycktes hända mig. Det gjorde att man tappade motivationen helt och hållet tillslut. Men nu ska jag försöka igen som många gånger innan! Riktigt taggad faktiskt. Mitt mål är att få en slimad kropp, genom först och främst förbränna allt fett och sedan bygga konturer för muskelformen. Vill inte ha muskler som sticker ut utan endast konturerna av dem!

Likes

Comments

Så här trala jag runt hela dagen igår, ett par höga transparanta virvade, vida byxor med en vit topp i lite hårdare matrial (kostymaktigt). Allt kommer från hm.

Planen för idag var att jag skulle ner till gymmet kl 9, men somna inte förens kl 4 så jag ska tvinga ner mig själv nu istället trotts min ovilja!


Likes

Comments

Igår var jag och shoppade lite. Det ironiska är att jag inte fick köpt något förens de 20 sist minuterna, fick med mig ganska mycket. Tänkte att jag ska fota och lägga upp det jag fick med mig hem lite senare idag! På schemat idag står en grill tur med noras familj (kanske) och sedan träning. om inte på gymmet så en lång pw/jogging runda. 

Över till annat. Jag tycker det är helt ofattbar att haft bal, student och numera officiellt gått ut hela gymnasiet. Gymnasiet var inte riktigt så som jag förväntat mig. Jag hade fått en helt annan bild för mig uppmålad än vad jag fick se, men  gymnasiet har vart en väldigt bra förberedelse inför framtiden och inget jag någonsin skulle ångra att jag gått i. Det är likt som nyckeln till vidare utbildning, jobb och självständighet. Gymnasiet är nyckeln till ganska mycket egentligen när man tänker efter. Vad tror ni? Är det viktigt att gå på gymnasiet?

En helt underbar bild från balen. En bild säger mer än tusen ord lyder det va?

Likes

Comments

Om ett par timmar får jag äntligen träffa mor. Tre månader sist nu. Ska bli kul. 

Ska upp tidigt imorgon, ska åka in till stan och köpa lite grejer inför studenten och så. Efter det ska jag hem och sedan iväg till flygplatsen för att möta upp mamma. Hoppas på att få ihop allt det sista som är kvar imorgon! Har bal på tisdag helt sjukt och student på torsdag, är så taggad! 

Hörs imorgon

Likes

Comments

Nu ska jag strax pallra mig ner mot skolan för att hålla min sista presentation och göra min sista uppgift i min gymnasietid, kommer faktiskt sakna gymnasiet en del, sad but true. Gymnasiet har vart en bra tid men nu ser jag fram emot att öppna ett nytt kapitel och börja plugga på universitetet, ganska konstigt hur mycket jag längtar efter att börja på universitet som psykolog. Hoppas min dröm kan komma i uppfyllelse! 

Efter skolan ska jag träna, skönt att kommit igång med det igen! Sedan ska jag umgås med min fina kusin!

 

Likes

Comments

Längesedan. Mammas hemkomst börjar närma sig, balen, studenten och jobb. Jag har så mycket framför mig. En hel förvandling. Allt kommer att förändras snart. Jag går ur gymnasiet, vad göra? Ska göra högskoleprovet tills jag fått tillräckligt för att komma in i psykologlinjen, tufft men värt! 

Över till annat. Beställde hem lite grejer i fredags som kom igår, jag är så nöjd! Köpte en del presenter och två klänningar till mig själv, kan inte bli bättre. Igår lämnade jag tillbaka min skoldator, så i skrivande stund sitter jag vid min broders, ska klicka hem någon dator i dagarna som jag kan ha. 


Likes

Comments