Header

Du har aldrig tyckt om någon av killarna jag varit med förut. Du kunde aldrig hindra mig från att göra mina dumma val men jag visste alltid vad du tyckte, att han inte var bra nog.

Jag saknar dig så mycket. Du vet sådär förbaskat mycket att det gör ont i hjärtat. Varför är du i Sydamerika när din bästa vän behöver dig som mest? När jag behöver dig som mest till att hindra mig från en till, behöver höra dig säga att han inte är bra nog. Hindra mig.

- Jag har abstinens Ebba. Han är så ångestfylld, adhdig och alldeles alldeles underbar.

- En sådan trasig kärlekshistoria som bara väntar på att bli komplett. Han låter fantastisk, verkligen fantastisk.

- Nej säg inte så. Vill hindra mig själv men han är så fin.

- Nej hindra inte dig själv.

- Tror att vi båda två är trasiga människor och hur ska vi ordna varandra om vi inte ordar oss själva först?

- Om han är trasig så som du är trasig så tror jag att det är exakt varandra ni behöver.

- Han är som knark. Jag söker allt jag kan få av honom, allra minsta lyckoruset men blir helt tom så fort det är över.

- Så var med honom så mycket du bara kan.

- Jag vet inte, tror du på att någon annan kan bota en själv?

- Jag tror att man kan hjälpas åt. Var med honom bara.

- Jag vill bli full på fredag, leta efter honom i folkvimlet och säga allt jag inte vågar säga när jag är nykter men han vill kanske inte detsamma.

- Ifall att allt blir piss, Och han krossar ditt hjärta Och det känns som att kommer dö: så vet du att du iallafall varit lycklig. Sådär fullständigt, idiotiskt, töntigt lycklig. Och är det inte värt mer att iallafall få vara lycklig för den stunden, den tiden tillsammans, än att bara vara likasinnad?

...

- Du är min finaste vän och jag älskar dig


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​- Får ingenting gjort eftersom jag är sämsta människan och inte mår bra, det enda jag gör är att försöka sova bort det. Och när jag är vaken har jag abstinens av dig och är ofokuserad. 

- jorå, get it done så vi kan ses istället 

Han sa att jag skulle get it done så vi kunde ses och jävlar vilket flow jag fick.

- Got it done

Likes

Comments

Jag mår dåligt, ledsen. Inte hysteriskt ledsen att jag får panik, slutar andas och tror att jag kommer dö. Men ångesten lägger sig runt mina axlar och tynger mig. Jag varken gråter, skrattar, skriker eller ler. Den växer sig större av tanken att jag förblir hemma ensam ikväll. Jag vill bara ha någon som håller ihop mig när det känns som att bröstkorgen slits sönder av ångest.

Jag hade några timmar innan tackat nej till att träffa dig i helgen. Försöker vara disciplinerad. Försöker leka svår. Det tog ju dig trots allt en hel vecka till att höra av dig. Jag har ångest, behöver träffa någon och frågar om du vill ses på öl ikväll istället.

Vi träffas och allt hamnar rätt på plats. Allt känns bra. Jag ler, skrattar och lyckoruset flyger igenom hela min kropp. Vi är på vårt stammisbar, som vi för första gången träffades på och människor vi känner passerar. Du tar tag i min hand under bordet och det är som om allt ordnar sig men först kanske jag måste börja ordna mig?

Mina vänner kommer förbi för en stund och det sista de säger är "bra haff, han är bra." och du berättar att det som gjort dig mest nervös denna veckan var att skriva till mig.

Vi kysser varandra hejdå på perrongen och allt som byggs upp är en abstinens.

kl 03.00 prick skickar jag iväg ett sms och du svarar:

- tack för att du räddade min ångest ikv

- AnytimeLikes

Comments

När jag får frågan vad jag egentligen har för typ av killar så vill jag bara svara att jag gillar killar som gillar mig tillbaka.

Jag ägnar hela min förmiddag till att utnyttja dagsljuset för en selfie till Instagram för att jag vill att du skulle likea. Jag vill ju att du ska vara intresserad.

Jag vill höra av mig och be dig komma över för att titta på de där serieavsnittet av vår favoritserie. Jag vill krypa in i din famn och känna armar som aldrig skulle släppa taget. Jag vill ligga på ditt bröst och somna till hjärtslag som jag är rädd för att sluta slå. Men du vill förmodligen inte detsamma.

Vi träffas den här kvällen och jag tar bort tinder på vägen hem. Jag tänker att det vi har är speciellt men du har tinder plus, typiskt.

Jag struntar i att gå ut på krogen ikväll. Jag blir needy och skickar iväg ett sms. Jag somnar till en själ som fylls av ångest och vaknar av att du inte har svarat på mitt sms.

En vecka. En lång vecka utav att du inte hört av dig en enda gång. En hel vecka av att jag hoppas att varje notis jag får, är ifrån dig.

Jag bestämmer mig för att höra av mig, jag vill fråga om du tänker på mig ibland men är det värt att störa någon som redan gått vidare?

Det är nog nu, jag tänker inte vänta. Antingen så vill man eller så vill man inte. Jag vill inte ha någon som tvekar på mig om ens för en sekund.

Nej jag tror inte jag är bättre än dig, jag är det.

Likes

Comments

Mot kyliga dagar drömmer jag om en ny kappa. Jag har sedan innan en camelfärgad lång kappa men önskar mig en ny med bälte för midjan då jag är så kort, vill ju att något ska hända. Har varit inne på en svart sedan länge men föll här om dagen för den vita kappan. Ska jag våga eller hålla mig inom min tryggazon? Den eviga frågan...

Likes

Comments

Lördag 02:17: Hamnade på festgolvet på Konstfack.

Lördag 13:39: Brunch hos Joey.

Lördag 20:23: Joey bjöd på tacomiddag med mexikansk och europeisk touché, aldrig ätit en godare tacos. Slår till och med YUC.

Lördag 21:42: Klädd i Ivyrevel och redo för att möta några vänner på öl, hamnade på Dovas i vanlig ordning.

Likes

Comments

Låt inte det som hänt tidigare tynga dig. Allt som hänt fram till nu är historia och bör för resten av livet förbli just det, historia. Det finns inte längre, annat än i dina tankar. Varje gång du tänker på något negativt som hänt, utsätter du dig själv och din lilla kropp för den upplevelsen igen. Din hjärna kan inte skilja på det som hänt på riktigt och det som du bara tänker. Du ökar mängden negativitet i din kropp vilket i längden kommer påverka både din hälsa, själ och liv.

Tillåt dig att släppa, förlåta om det så behövs och förtjänas och gå vidare av det som tynger dig. Inget kommer vara vunnet av att älta eller fastna i gamla saker. Gamla bekymmer börs glömma, imorgon kommer nya. Ditt liv är här och nu och varje dag är en ny. Varje morgon är en ny chans till att börja om och varje morgon kan du ta beslutet av att göra det bästa av den här dagen. Unna dig det och förlora inte på att älta det som redan är över.

Släpp, gå vidare, känn hur du blir lättare och var glad.

Likes

Comments

Det är tisdag idag och jag är så mycket min kropp och så lite min hjärna och ångesten gillar nog egentligen mig väldigt mycket och all energi jag lägger ner är faktiskt rätt värdelöst. Bröstet fylls av gråstenar, grus, damm och väger ett ton att bära som tynger ner revbenen och omsluter lungorna. Jag åker mot Frescati för att min moral säger åt mig att göra det och rösten i tunnelbanan läser namnen på stationerna och jag vet när jag ska gå av och ta alla tvåhundra steg upp ur underjorden och in på biblioteket vilket jag gör nu.

Likes

Comments

Från den gången för någon vecka sen när jag och Kristina var ute och härjade i Stockholm och kom hem med en bukett blommor som vi nu har på vårt matbord. Hur fina är dem inte? Hur fin är inte Kristina?

#metoo har spridit sig på sociala medier & jag skrev på Instagram:

"Första gången jag blev kallad för hora och slampa var när jag 12 år sa nej till att skicka nudes till en kille jag aldrig träffat förut.
Under min första utgång i Milano tog en man friheten att antasta mig så hårt att jag kände det i underlivet genom mina byxor.
Under av vad jag trodde skulle bli en av mina roligaste utgångar blev jag drogad på krogen och vaknade upp och insåg att jag låg på badrumsgolvet i ett okänt hotellrum.
På tal om alla gånger jag gett ut fel nummer till en kille för att han inte kunde ta ett nej. Eller alla gånger en man tvånglat upp mig trots att jag försökt backa. Eller alla gånger jag bara fått negativitet för att jag vågat ta plats. Mod som så många andra kvinnor inte vågar ha. Eller sagt att det var okej när det inte alls varit okej för hans tjat ätit upp en. Men alla män, är detta okej?
Vi vill inte ha visslingar, sexuella - trakasserier & övergrepp. Vi vill inte ha ert medlidande. Vi vill ha förändring.
För det är ”inte alla män” men nästan alla kvinnor."

& här är lilla jag på Fabrique. Saknar alla oändliga fikor som jag tog i Malmö. Dag ut och dag in, i flera timmar. Numera är fikan utbytt mot att öla. Vilket också är ganska trevligt men jag saknar fikalivet ändå. Måste införa det i mitt nya liv här i Stockholm.


I skrivande stund väntar jag på att en auktion på tradera ska avlutas, det är min första som jag är med i och jag är smått nervös. Förutom det kommer min vecka bestå av en oändligt skrivande eftersom min hemtenta började idag. Ska skicka iväg en bön och sedan är det bra att tuta och köra. Wish me luck.

Likes

Comments

Och det var när jag lämnade honom den lördagssnatten som jag förstod att ett kapitel inte kan göras hur lång som helst. Allt måste någon gång få sig ett avslut. Han visste inte om det då men jag hade gett honom finalen.

Det är Oktober och jag står på en bar med en öl i handen. Musik spelas högt i bakgrunden och jag tvingas att anstränga mig för att höra vad mitt sällskap har att säga. Samtidigt är jag inne i en omedvetenhet. Jag känner och hör allt men även absolut ingenting. Jag befinner mig i ett rus som för mig, precis som för många andra under lördagskvällar. I berusningens sken snurrar jag runt, röker cigarett efter cigarett och skrattar. Sedan möts min blick din. Jag vänder mig om för att försäkra att det är mig du tittar på och din blick har inte förflyttas sig en enda gång. Det kom sedan att bli ett halvår fulla av lögner, besvikelser och hämnder.

Det spelade ingen roll hur mycket vi gav varandra en chans. Vi hade startat längst ner på relationscykeln och vi visste djupt inom oss att det var det som skulle komma att krossa oss. Ändå fanns det någonting som inte kunde hindra oss från att fortsätta träffas, fortsätta ljuga och fortsätta såra varandra. Varje gång vår hud nuddade varandra fanns det inget stop. Vi fick inte nog.

Vi lockades till frestelsen. Frestelsen av att inte veta vad vi var kapabla till att göra med varandra. En oemotståndlig spänning. När två starka viljor möts kraschar allt. Vi ville så mycket att vi inte ville alls. Vi båda visste att om våra hjärtan inte skyddades av revbenen så skulle den fly sin väg. Det är för väl att människans viktigaste organ är placerat bakom galler. Hur ska man veta hur man ska älska en människa om man aldrig älskat någon förut? Och hur ska man lära sig att älska en ny om man redan älskat en annan människa förut?

Jag vill minnas tiden när kärlek inte förknippades med problem. Tiden i en annan epok. Jag vill få fram det naiva inom mig själv som istället väljer att satsa vartenda millimeter av mig själv på någon jag älskar. Istället satsade jag på något som tärde på oss båda. Från att ha ett starkt hjärta till att ha ett brustet hjärta. När två starka viljor möts krossas båda själarna. Jag är glad över allt jag lärt mig men har jag egentligen lärt mig det bästa? Vad lär man sig av ett brustet hjärta? Av en krossad själ? Förutom att kärlek kanske inte är något värt att satsa på? Att det gör så förbaskat ont? Är detta allt jag förtjänar? Är detta allt jag kunde erbjuda honom och han mig? Man blir så rädd att allt inte blir bra.

Vi möttes upp den lördagsnatten, båda i vårt fulla esse. Så som alla andra gånger. Ibland var allt hur roligt som helst och ibland kunde vi stå och skrika på varandra. Det var våra förstörda själar som ingen annan förstod som förde oss samman, utan att vi visste om det. Och frestelsen, glöm inte frestelsen. Men denna lördagsnatten var jag inget annat än ledsen. Ledsen över att det blev såhär. Att det som egentligen ska vara det finaste av allt blev något som jag inte orkade med längre. Jag var ledsen över att jag fått det att förknippas med det dåliga. Jag var ledsen över hur vi hade behandlat varandra och jag var ledsen över att jag blivit mer självisk. Men hur ska man annars skydda sitt eget hjärta?

Den lördagsnatten lämnade jag dig när du låg och sov, så som alla andra gånger. Men vad du inte visste var att jag hade gett dig finalen.

Likes

Comments