Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Har haft en super mysig dag med först med goda glassar som pressbyrån bjud på. 

Senare en högljud musik och massa glädje med vänner i Götaplatsen.

Likes

Comments

Hej allesammans!

Älskande fredagen är äntligen här. Slutade ganska tidigt idag. Hur skönt som helst. Direkt efter skolan överraskade jag mina vänner Mathilda på en jättegod lunch i Le Pain Francais. Hon fyllde år för några veckors sedan. Det var så mysigt med den lugnade musiken och den goda salladsbuffé på sidan.

Efterrätten var både marcarons & croissants som var underbar god.

Vi satt där i flera timmar och hade jättekul tillsammans.


Likes

Comments

Hej allesammans!!

Hoppas ni mår bra! Jag mår idag bättre men inte frisk än, jag har varit förkyld hela veckan.

Onsdag kväll var jag på sisterhood i connect church som var helt underbart. Sisterhood är en plats för kvinnor i alla åldrar. Där alla är viktiga och betyder någonting. Vi tjejer kan komma samman för att inte bara göra en skillnad i vårt samhälle, men för att uppmuntra och stärka varandra som är ganska viktigt.

Meningen med Sisterhood är bygga och och stärka kvinnor världen över. Genom Connect Sisterhood stödjer det Heart for People, och det sociala arbete som sker för att hjälpa utsatta kvinnor i Göteborg. Ytligare var det en kvinna som kom från London som predikade. Hon delade med sina fina meddelande som bara gav ett bra fortsättning i sitt eget liv.


Likes

Comments

Hej gullisar!

Idag har jag spenderat i ett ställe med trevliga människor som delar med sig glädje.

Där man kan ha kul och samtidigt lära sig att gud är också viktig i sitt liv. Där gud är stor. Viktigaste är att alla betyder lika mycket ingen ska betyda mer eller mindre.

Dagen idag var en viktig dag för alla oss kristna. Det är dagen Jesus besegrade döden. Den uppståndne Kristus visar att gud är en levande gud och ingen vanlig person alls. Vi i Connect Church firade det med Gudstjänst, äggjakt för både för stora och små och självklart lovsång. Senare på kvällen hade vi dinner parties i massor utav hem över hela stan.


Likes

Comments


Igår började min påsklov! Så skönt, välbehövligt, underbart, roligt. Vädret var så fint. Jag och Ella köpte glass och satt oss i grönsakstorget bara tog det lugnt, vi hade jättekul tillsammans. Senare över dagen mötte jag upp Helen&Laura och vi åt i Tintin som var ganska mysigt och trevligt. 

Likes

Comments


Hej på er! Hoppas allt är bra. Förlåt för såå dålig uppdatering senaste veckorna. Men jag haft fullt upp!

Solen skiner idag och jag är pigg trots att jag somnade efter 12 igår. Vaknade ganska tidigt idag och promenerade till Vivaldi restaurang i Heden och åt jättegod frukost med Helen, Thomas och två små ungar.

Det var jättegod frukostbuffé som serverades med härliga nybakat bröd, pannkakor, bacon, ägg, äggröra, yoghurt, musli, frukt, grönsaker,
goda pålägg, juice, kaffe, te m.m.

Helen var extra smart och köpte detta dagen innan i Let's Deal så vi fick det halva priset på allting ganska värt. Jag rekommendera att gå ditt någon gång och äta, man behöver det ibland.

Dagens planer är bara umgås med familjen och två små småttingar.


Likes

Comments

Instagram@danaitrezene