Underneath the cold November sky
I'll wait for You
As the pages of my life roll by
I'll wait for You
I'm so desperate just to see Your face
Meet me in this broken place

Hold me now
I need to feel You
Show me how
to make it new again
There's no one I can run to
And nothing I could ever do
I'm nowhere if I'm here
without You

Even if You take it all away
I'll wait for You
Even when the light begins to fade
I'll wait for You
I'm so desperate calling out Your name
Meet me in this broken place


I'm tired of running
and wrestling with these angels
I lay down
my life and I surrender


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja, det är dan före dan före dopparedan.

I en hel vecka har jag sprungit runt och köpt de sista julklapparna, så nu ska det nog vara lugnt. Jag måste också medge att vår julavslutning var mycket trevlig och mysig. Men sen när den va över stack jag och mina handbags till Annies place.

Vi hade det mycket, mycket trevligt. Vi bakade pizza och spelade julklappsspelet. Inte många gånger jag skrattat så mycket som jag gjorde då. Åh min klass är verkligen min andra familj. Jag hoppas vi aldrig bryter kontakten.

Hur som helst så efter vi varit hos Annie tog jag bussen hem och där stod Marcus redo att köra. Så vi åkte upp till Uddevalla och jag kom hem idag. Haft en jätte rolig helg så de tackar jag för!

Jag och Marcus kunde inte hålla våra händer ifrån julklapparna vi skulle ge till varandra så på lördagsmorgonen öppnade vi dem och åh vad glada vi båda blev.


Här är bilder och länk på 1 utav sakerna jag fick av Marcus & en utav sakerna jag gav han.

​Fanns ingen länk till väskan, men kolla in http://www.junkyard.se/vaska-messenger-3 

Likes

Comments

I fredags var jag Lucia på skolan. Och därför kunde jag inte ta några kort på vårt fina tåg. Men.. Jag har Johanna som var vår lilla fotograf och tåg några fina foton. Så bilderna finns på hennes blogg som jag länkar. Ha en fortsatt bra lördagskväll. Kärlek. 


Johannas blogg: http://nouw.com/LamondeProductions/lbs-lucia-16584909 

Likes

Comments

Ja, fast seg är jag allt. Jag har haft väldigt mycket i skolan senaste veckan. Jag skulle lämna in en skrivuppgift i historia, Jag skulle redovisa en presentation i engelska och förbereda mig för en debatt vi hade i fredags i Naturkunskap. Så det har varit lite mycket på en gång, men nu är det bara en Essä som ska skrivas klart sen är de bra!

I lördags åkte jag & Marcus till min skola för att jag skulle vara där en stund eftersom det var öppet hus.

I söndags åkte vi & min syster Wilma till julmässan i Halmstad. Mycket mysigt men en väldans massa folk. Men jag fick köpt mig ett par snygga skidglasögon som de flesta tycker är för stora men jag förstår inte vad de pratar om.

Annars har väl veckan rullat på, lika trött som alltid. Allt är som vanligt. Men snart är det JUL! 💝


Jag är inte så knasig på att fota va? 

Likes

Comments

Så då har man tagit sig igenom måndagens bekymmer, skönt!

Imorgon är det redan tisdag. Dagarna flyger verkligen fram för mig nu när det börjar närma sig mot jul. Jag har funderat mycket på vad jag ska köpta för julklappar i år till nära och kära, och håller tummarna för att det ska blir bra.

Snälla snö och is, kom hit och gör ett vinterland.

Likes

Comments

Hej på er!


Visst är det fruktansvärt när man känner saknad? För det är precis det jag gör just nu.

Att vara utan någon man inte kan vara utan, känns omöjligt och man känner sig ensam. Åh vad jag saknar, saknar & saknar dig. 


Min helg hittills har jag bara tagit det lugnt och haft lite själv tid. Men imorgon ska jag träffa mina handbags och så ska vi förmodligen ut på stan & fika. Mys på hög nivå.


Har aldrig vart så stilig! #studentbal 2014 

Likes

Comments

Hello everyone!


Jag sitter nu i soffan framför tv och har ont i hela kroppen. För idag var det idrottsdag i skolan. Och då valde jag cross-challenge och simning. Mest för att alla andra i klassen hade valt det.

Denna challenge var nog det mest fysiska jobbigaste jag gjort på mina 17 år. Den höll på i 50 minuter och i slutet började "spy" reflexen komma. Och nej det var inte bara jag som fick den, det var verkligen jobbigt. Sedan bar det av mot simhallen och jag trodde att simma och bada i bubbelpoolen skulle mjuka upp musklerna men icke. Jag tror jag inte kommer komma ur sängen imorgon. Så i slutet av tiden på simhallen satt jag bara ner och orkade inte ens följa med de andra när de simmade för fullt.

Jobbiga saker psykiskt har också inträffat så det är anledningen till att jag knappt skriver längre. Och jag vill inte låta deppig i varje inlägg jag gör så kommer tillbaka när jag har något kul att skriva ner.

Ha en fortsatt bra kväll! ❤

Likes

Comments

5 dagar sedan sist. Hej på dig min blogg.

Anledningen till varför jag har varit helt off är för att det har hänt en del saker på så kort tid, och att jag inte haft någon tid över till annat än "viktiga" saker. Jag är själv i en knasig fas just nu, som gör att jag nästan jämt är trött och oftast på ett dåligt humör. Vilket jag absolut inte vill, jag är en glad tjej men alla är inte perfekta.

Just denna fredags kväll sitter jag helt ensam i mitt hus, med bara hundarna som sällskap. Har tittat lite på idol och började sedan stormsjunga. Hihi, man får passa på när man är ensam hemma!

Har väldigt dåliga ideer och ointressanta saker man kan skriva om i en blogg. Jag ser ju vad alla andra skriver, men det är rätt många som är extrema eller bara håller på med smink osv. Jag har en hel del smink hemma men jag skulle inte kunna lära ut något. Jag har heller inte 10 miljoner på banken som gör att jag kan köpa på mig det mest dyraste och sedan visa de i en så kallad haul. Och vad jag har förstått det så tycker folk också om bloggare som skriver om träning och hur mycket de gymmar. Visst, jag kan ta en bild eller två när jag är ute och går med min hund men inte mer än så.

Vad kan man skriva om för att folk ska vilja läsa det och tycka det är intressant? Man vill ju inte ge ut sitt privatliv men ändå vara personlig.

Nej du, jag är en vanlig tjej, med ett vanligt liv. Men i mitt huvud, är allt helt annorlunda.


Likes

Comments