Opskrifter

Du skal bruge:

  1. En rest rugbrød
  2. Oliven olie
  3. Rosmarin (eller en hvilken som helst anden krydderurt)
  4. Salt

1. Start med at tænd din oven på 150 grader. Skær rugbrødet ud i den form du ønsker dine rugbrødssnacks. (OBS. vær opmærksom på at at de skal skæres meget tynde for at de bliver sprøde)

2. Læg dine rugbrødskiver på en bageplade. Pensel med olie og drys så rosmarin og salt udover.

3. Put bagepladen i ovnen, og tag dem ud efter ca. 15-18 min. (Hold øje med dem undervejs, da det kan variere alt efter hvilket rugbrød du har brugt)

4. Lad rugbrødsnacksene køle af, på en rist ved stuetemperatur til de er lækre og sprøde. Så er de klar til at komme i madpakken, eller serveres med andet lækkert :)

Likes

Comments

Om os

Hej!

Vi er to piger (Sigrid og Caroline) på 15 år, som har valgt at starte en blog. Vi har valgt at lave den for inspiration til bl.a opskrifter, mode, indretning, og fede oplevelser.

Sigrid: Hvis jeg skulle beskrive Caroline vil jeg sige hun er en person der altid har massere af energi og altid med på de skøreste ideer. Hun bor i århus ca. en time i bus fra mig. Hun elsker at lave både rytme- og spring gymnastik (ligesom mig). Caroline har en skøn stor familie, (magter ikke at skrive alle navnene) da hendes forældre er skilt og begge har fået en ny kæreste med børn. Caroline har altid været glad for katte. Det er dog gået lidt ned ad bakke. Hendes første kat hed Zipper. Den fik fire unger med naboens kat Garfield. Dog døde to af ungerne under fødslen. Lidt tid efter var der en af killingerne der spiste vaskepulver og blev aflivet. Jeg var så heldig at få den sidste af Caroline kattekillinger. Den løb dog væk og kom aldrig tilbage. Kort efter blev Zipper også aflivet da den havde fået undt i ryggen (Det var Caroline karriere som katte dame). I skolen er Carolines stærkeste side at tage test på buzzfeed uden læreren opdager det. Caroline hen super fed stil, og er den type der godt kan lide at bruge sine penge på highend tøjmærker (selvom hun ikke har råd til det). Det sjoveste Caroline har gjordt (Jeg har ret mange sjove/pinlige historier om Caroline måske, man burde lave et indlæg om det) var da vi var i sommerhus og Caroline tager strømstikket til lampen ud af stikket for at sætte hendes oplader i, og derefter råber "Sigrid strømmen er gået.

Caroline: Hvis jeg skulle beskrive Sigrid vil jeg sige at hun er en utrolig kreativ, eventyr-lysten, modig, perfektionistisk og altid glad person. Hun elsker at flyve rundt i luften, når hun springer på Juniorholdet. Der har været lidt pauser i hendes karrierer, da hun blev tvunget af sin far (bare rolig, hendes far er sød) til at gå til karate, da han altid havde drømt om en karate-kid dater. Hun begyndte igen, men valgte ret hurtigt at falde og sprænge sit korsbånd, så der ikke kunne springes i et halvt år :( Men idag er Sigrid i tip top form, og er klar til at tage på efterskole, og springe til hun springer det andet korsbånd... Sigrid har en utrolig dejlig, lille, kerne familie, bestående af mor, far, storebror Esben og lille Sigrid. Sigrid er den slags person der prøver at få en unik, retro stil ved at kun købe tøj i genbrug, men ender alligevel altid i H&M. Dog er hun heldig at have sin mor til at strikke tøj, når hun mangler (og nogen gange er jeg også heldig at låne nogen af trøjerne). Sigrid er altid god til at mixe og matche alle de køb hun får gjordt rundt omkring. Sigrid er blondine hele vejen igennem, og hun fyrer ofte nogen meget dumme kommentarer af (ligesom mig). Fx. spurgte hun mig engang om man var født med en hjerne eller det var noget der kom hen ad vejen.

Lidt om os. Vi lærte hinanden at kende da vi var 7 år gamle, da vi blev naboer. Vi faldt hurtigt i snak, og inden længe var vi bedste venner. Hver morgen spiste vi morgenmad sammen, og fulgtes i skole. Vi er fra 2002 og 2003, så derfor går vi ikke på samme klassetrin. Vi fulgtes hjem efter skole igen, og da vi kom hjem, fandt på alle mulige skøre lege. Efter et år flyttede Caroline til den anden ende af Århus, men det stoppede ikke kontakten.

Vi håber meget at i vil følge med her på bloggen! - Sigrid & Caroline <3


Likes

Comments