Hallgolvet är på plats ✔️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mycket med renoveringen är viktigt men nu har vi kommit till de absolut viktigaste ett larm och brandlarm. Helt skrämmande hur många hem som inte har brandlarm! Vårt larm system funkar så att om de blir rökutveckling så sätts kamerorna på, vilket är super bra eftersom då kan larmcentralen se om de finns någon inne i huset. Tillexempel skulle inte vi vara hemma och de börjar brinna så kan de se att lilla Tyra är hemma och få ut henne så snabbs som möjligt!

Likes

Comments

Snart är golvet i badrummet också klart! Ser inte riktigt ut så som det gör här på bilden men de blir i alla fall riktigt bra om vi får säga de själva!

Likes

Comments

Efter en dag med blod, svett och tårar! ( en hel del svordomar ) så sitter några fronter på lådorna uppe och kaklet börjar komma på sin plats. Nu kliar de i fingrarna, nu vill vi bara få in sängen och alla saker och flytta in! Speciellt när de är sånt underbart väder!

Förresten blev inte köpt någon kommod i helgen tyvärr, men klinkers till badrummet är köpt och ligger och väntar på att bli dit satt! Nyfikna på vilket de blev?

Likes

Comments

Det är allt bra svårt ibland, att föreställa sig. Att se hur vi inom en snar framtid kommer att stå här och borsta tänderna, duscha ( göra allt annat man gör i ett badrum. ) men innan vi kan göra detta måste vi göra ytligare några beslut tillexempel vilket klinkers och vilken kommod vi vill ha! Så i helgen får de bli en paus från renoverandet och istället fokusera på att få tag på en kommod och även bestämma klinkers! Önska oss lycka till!

Vad tycker ni vi ska ha för klinkers?

Likes

Comments

Att välja golv till vårt hus känns otroligt viktigt eftersom de är det som är mest dominant i rummen, tycker vi. Men frågan är vilken nyans vi ska ha, mörkt eller ljust? Men som med nästan allt annat så är vi inte överens. Mörkt är ju supersnyggt men all skit syns så tydligt och med en hund som älskar att springa fram och tillbaka så känns de inte så praktiskt! Men med ett ljust golv så känns de som att de blir för ljust och mesigt eftersom tak och väggar är ljusa! Vårt i- landsproblem!

Likes

Comments

Badrummet är snart klart för kakling men vi har fortfarande inte bestämt vad vi ska ha för golv plattor! Vad tycker ni?

Likes

Comments

Snart färdig målat, de kanske inte ser ut att vara så mycket att måla men det tar sin tid!

Vi har även fått hjälp med att flytspackla badrums golv, och vi får även hjälp med tätskiktet i badrummet, så snart dags att börja kakla! Dock måste vi ju bestämma oss för vilket kakel, inte det lättaste när man har delad åsikom vad som är snyggt!

Likes

Comments

Tagit tag i det rummet som endast ska målas om just nu, men som kommer få ännu mer kärlek framöver! De ska även här bytas fönster, reglas på och isoleras och eventuellt riva upp golvet och lägga golvvärme. Men för att vi någon gång ska kunna flytta in så bestämde vi oss för att vänta med detta rum.

Likes

Comments

Nouw Magazine