Idag kom jag och tänka på en väldigt viktig sak som jag vill dela med mig av, Vi lever i ett universum där det är totalt egen vilja.. Jag hoppas att ni som lyckas läsa den här bloggen har en öppen fantasi då det hela faktiskt går mycket ut på det inom The law of attraction. Har man stängt alla dörrar framför sig för man bara ser en enda väg i det här livet så kommer verkligen inte mina inlägg att vara till hjälp.. Ursäkta att jag säger så men det är just det som är skönt, vi alla väljer vad vi ska tro, så det här kanske hjälper någon men inte alla. Sedan jag var liten så har jag haft väldigt stor fantasi och det har hjälpt mig mycket inom den här vägen..

Jag vill bara göra klart att alla verkligen inte har samma tro eller åsikter så det är totalt upp till var och en vad man ska följa. Jag själv har ingen tro utan jag väljer helt enkelt att se mig själv som en totalt fri själ och väljer att tro att jag är ett med universum jag tror på att jag är gjord av energier i en människokropp som är här för att hjälpa andra att också hitta sig själva, Vi alla är här av olika anledningar som vi tog på oss flera år innan vi ens kom ner till jorden.

Så vad du än kan uppleva nu om känns jobbigt så kan jag lugna dig med att allting kommer att lösa sig i divine tajming.. Hur svårt det än kan vara att tro när man verkligen ligger i de mörka hålet. Men som tidigare nämnt så har du och dina guider redan planerat dessa känslor/händelser långt innan. Oftast för att det är just därifrån du får med dig dina livs läxor, Men det är även från dom jobbiga stunderna som man kan ha en spirituell start. Eller helt enkelt att man ''vaknar upp''.

Det viktiga jag ville komma fram till med ett fritt universum är att vi alla människor för det första föds med en egen skyddsängel, vare sig man tror på sånt eller inte.. Sen är det helt upp till en själv vad man vill göra med den informationen, Sedan har vi faktiskt massor med hjälp beroende vad man väljer att tro på här på jorden. Du kan antingen fördjupa dig i att ha kontakt med änglar/guider/gud/universum eller helt enkelt vad du själv känner att du dras till.. Därför det kallas ett fritt universum, För vi har fått makten att tro och tänka exakt vad vi vill. Så du väljer medvetet om du vill ha guidning i ditt liv eller inte.

Det är viktigt att hålla igång med sina meditationer, och verkligen ta hand om din kropp och själ. Din kropp är totalt magisk och starkare än du tror. Och ju mer du fördjupar dig i allt det här, desto mer guidning kommer du märka att du får.

Och du kommer märka när du blir vägledd, tex genom att du börjar se saker som leder till svar på dina frågor eller så kommer du ha svaret inom din magkänsla.. Och tro mig när du medvetet väljer att du kan få svar på allt du vill så är det så, universum eller vad du väljer att tro på svarar på exakt ALLA dina frågor och känslor, Därför det är viktigt att försöka radera minne för minne som håller dig i ditt förflutna, För den bästa tiden är att leva precis i nuet. Inte förr inte i framtiden utan precis NU. För din framtid bygger faktiskt på ditt '' nu '' om du tänker efter.. För varje sekund som går så är vi mer i framtiden så lär dig mindfulness och ta vara på varje minut av ditt liv.

Ett sätt för mig att få mina svar är faktiskt genom alla speciella klockslag. Kan skriva mer om klockslag i ett annat inlägg då det är en väldigt effektivt hjälp för att få svar på dina frågor/känslor. Tex så kan man se 11:11 om och om igen från ingenstans, det behöver inte bara stå på klockan utan du kanske lyckas se det på skyltar, eller på kvitto, eller att du hör andra prata om det, eller hur dina guider väljer att ge dig ditt svar. Dom kan ta hjälp av exakt vad som helst så det är bra att ha ett öppet sinne. Och när du väl får dina signaler/svar så ska du inte sitta och börja tveka att du inbillar dig allting.. För vi alla erbjuds hjälp så fort vi medvetet väljer att vi vill ha deras hjälp.

Så hur ensam du än kan känna dig i världen ibland så är det totalt fel tro på mina ord, du är alltid omringad av kärlek och lycka och ljus så tro aldrig igen att du inte har någon vid din sida.

Jag själv får verkligen svar varje gång jag frågar, och det kommer i alla möjliga kreativa vägar, Det kan till och med komma svar från sociala medier, Du kanske ser en text/bild som svarar på din exakta fråga. Så det är därför man ska ha öppet sinne, för dom är otroligt kreativa för att få våran uppmärksamhet.

Men det jag märkt med tiden är att jag får väldigt mycket svar genom klockslag. Och då menar jag verkligen flera gånger om dagen.. Jag har börjat printa klockslagen jag får till mig men hade jag sparat varje klockslag så skulle minnet alltid vara full i min lur haha.. Det är så kul när det händer, för jag har kämpat för att ta mig till exakt där jag är inom det här, Jag fördjupar mig inom allt för varje dag som går, för jag tycker att det är en roligt grej att fördjupa sig inom, men man märker hur allt blir totalt magiskt och man börjar se allt med andra ögon. Mitt största mål är att kunna iallafall hjälpa en människa om dagen att inte känna sig så vilse i den här så kallade 3d världen vi lever i. Så jag hoppas verkligen att ni som lyckas läsa det här kommer ha någon som helst nytta av tipsen..

Hoppas alla får en underbar dag

/ Diana

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mina egna erfarenheter inom The law of attraction. Det hela började faktiskt från en väldigt tidig ålder för mig. Jag är evigt tacksam att jag vaknade upp i allt det här innan jag ens hade hunnit fylla 15 år. Jag har hunnit lära mig så otroligt mycket inom mig själv och hela livet. Det hela kom fram genom att jag umgicks med äldre personer som jag verkligen kunde ta med mig lärdomar ifrån. Hur jag först tänkte och fick förklarat var att hela himmelen är som en spegel som speglas ner mot oss alla, och ju mer du bevisar att det du önskar dig ska ske och ju positivare energier/ inställning du har inför allt så kommer dina drömmar att uppfyllas. Ja man kan faktiskt tro att det är för bra för att vara sant, Därför många inte tror på att det här kanske funkar.

Men av egna erfarenheter så kan jag säga och bevisa att drömmar faktiskt gått i uppfyllelse för mig. Det är även viktigt att förstå att det inte bara handlar om att sitta och visualisera sina mål, utan ju mer du lever in i det hela, ju mer du känner av att dina mål slagits in desto snabbare men även lättare kommer det vara för universum att leverera dina drömmar.

Det är väldigt enkelt att man sitter och försöker lista ut hur alla saker ska gå till, var man ska vara eller vad man ens ska göra, och alla negativa tankar som kommer komma upp ? Eller alla tänk om meningar som repeterar sig i ditt huvud? Men allt det här är så otroligt normalt. Det är inte konstigt att ditt ego går i krig med ditt högre jag när du börjar rensa på allt från det förflutna. För ärligt talat så har vi fått lära oss hur egoistiskt det är att älska sig själv, Många har alltid fått lära sig saker totalt tvärtom än hur vi ska tänka om oss själva.

Den viktigaste delen inom det här har varit att börja älska mig själv, för ju mer du fixar inom dig själv, desto mer kommer din värld att ändras utifrån. Så om du önskar dig lycka och kärlek så ska du även vara det utåt mot andra för att få det tillbaka själv. Så enkelt sagt så ska man vara det man vill dra åt sig. Livet är inte så komplicerat som vi människor har gjort det nu senaste tiden.

Men det är inte heller konstigt för vi människor behöver friheten för att hitta oss själva. Inte stå och jobba bort våra liv som många tyvärr fortfarande tror att man måste göra än idag. Man kan jobba smart det handlar inte om hur länge man gör det. Känn dig aldrig fast någonstans. Du är totalt fri att göra vad du vill av ditt egna liv.

Vi lever i en helt magiskt värld, allting är möjligt när man har en vilja.

Jag kommer ihåg hur jag satt och verkligen drömde och föreställde mig livet jag lever nu, Jag köpte till och med inredning till lägenheten jag inte ens hade för att jag var så inne i att lyckas. Och när jag väl hade nyckel i min hand så kunde jag knappt tro att det var sant.

Ett hem jag alltid hade velat bygga upp för mig själv, där jag skulle börja ta hand om mig själv, där jag skulle bygga upp mig till den personen jag vill vara, Jag älskar hur jag har dragit till mig alla dom uppsatta målen jag hade för mig själv. Det handlar om att ha tro och verkligen föreställa dig det du vill uppleva på bästa möjliga sätt.

Jag kommer även ihåg för några månader sen när jag skulle ta tag i att börja plugga igen, Jag var faktiskt väldigt nervös då jag inte hade en aning om vad jag hade gett mig in på... och det som även gjorde det pirrigare var att jag bara hade 5 veckor på mig till varje kurs.. Men jag vägrare att se ner på det på ett jobbigt sätt, För jag ville verkligen lyckas. Skolan har oftast varit en jobbig del för mig, men nu när inställningen var annorlunda så fick jag även totalt annorlunda resultat, jag trodde aldrig att jag kunde få A på prov i mitt liv. Men som jag även tagit upp innan har man vilja så är allting möjligt.

Ett viktigt tips är att börja tänka på vad man vill uppleva och göra än att fokusera på alla dom saker man inte vill uppleva eller ska hända, Det här är också saker som tar tid för man har låtit egot leva på en i flera år, så när du börjar vara den du ska vara så kommer du verkligen känna av vilken frihet du har i det här livet. Vi är så mycket mer än vad vi tror. Vi har så mycket mer makt än vad vi kan se, Det handlar om att gå in djupt i sig själv för att hitta sin inre visdom, Vi alla är fyllda med talanger och hopp. Jag lovar att varje person på den här jorden kan lyckas med exakt vad man vill.

Jag ser så fram emot att nå mina andra uppsatta mål nu med tiden. Jag hoppas att någon som lyckas läsa det här också har historier att dela med er av inom The law of attraction. Har dina mål gått i uppfyllelse? Berätta gärna i kommentarerna, jag blir alltid lika glad av att höra uppfyllda drömmar inom det här :D

/ Diana

Likes

Comments

Det här är en rolig men även väldigt hjälpsam metod som kan hjälpa dig att nå målen du vill. Det viktiga i det här är att känna att du redan har allt du vill, känna känslan av att allt redan har hänt. Av att kolla på din vision board några minuter om dagen och drömma dig bort kan få hela dig och dina energier att ställas om och börja jobba på att få det till din verklighet.

bild lånad från google

Likes

Comments