Header

​Denna lägenheten alltså! Helt perfekt. Vill ha den..typ..nu. Jag ska bara hosta upp 4 mille.. he he. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag fick en fråga här om dagen om hur man stylar en mörk soffa. Här ovan har ni lite inspiration. Allt beror ju på vilket typ av intryck man vill ha. Minimalistiskt, mysigt, earthy?
Som vi ser på de två första bilderna så har de satsat på ljusa upp omgivningen och på så sätt gjort snygga kontraster med hjälp av vitt, svart, grått, trä och gröna växter till den mörka soffan. Släng in någon dov pastell färg också så kan det bli riktigt snyggt!
Du kan ju även jobba med kuddar och plädar i soffan för att få en mysigare känsla. Där tror jag det är viktigt att jobba med olika storlekar, nyanser, mönster och material på kuddar. Som vi ser på bilden längst ner till höger har personen jobbat med några olika mönster men också fått in en ljusare ton. Det behöver inte alltid grått eller vitt, rosa, blått eller grönt funkar också! Vill du åt den där extra mysiga känslan addera några lurviga fårplädar och lägg över armstödet eller på sittytan. 
Den senaste tiden har man sett allt fler slarvigt dekorerade soffor, vilket jag personligen verkligen har börjat digga! Där är det dova pastellfärger, olika gråa nyanser och allt i linne. Där jobbar man gärna in lite brunt, trä och några kaktusar här och där. 

Hoppas ni gillade detta inlägget. Är det någon som har andra frågor om inredning så är det bara att ställa dom, så ska jag försöka svara så bra som möjligt. Kramis på er!

Likes

Comments

Snart har halva april passerat, och månaden efter april är maj! Alltså hur skjut är detta? Det går ju i ultrarapid! Någon som håller med?
Dagen till ära har varit fullsmockad med saker, main focus idag har varit en styling och träning, där i mellan massa annat jocks. Men i helhet en grym måndag! Nu checkar jag ut, natti natti alla fina!

Likes

Comments

Drömmer mig bort till denna underbara loft-lägenhet. Är det bara jag som haft en liten barndomsdröm att någon gång bo i en loft lägenhet?

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw