Vi var och såg på den så kallade valborgs elden igår kväll, det var inte så himla mycket att hurra för tyvärr. Antingen så har de inte lagt ner lika mycket pengar och energi till att göra det bra, eller så var det roligare när man var mindre. När vi kom dit så var det ganska mycket människor, varpå det var ganska många människor som rökte i folksamlingen, mitt bland alla barn och folk som inte röker. Om du eller ni som nu läser är en sådan person, snälla sluta rök när det står ca 3-5 personer nära dig som inte röker.

Jag trodde det var det värsta jag sett, tills jag såg hur flera ungdomar började gå fram till den antända elden, bara för att peta och verka coola inför sina kompisar, de brydde jag mig inte lika mycket om. Tänkte mest: skyll er själva om ni får ögonbrynen brända. Det som tog priset, det var att det dök upp några barn som var runt 9 år och började peta väldigt nära, samt att det dök upp en mamma med sina två småbarn som gick fram för att de skulle få känna på de bensindränkta pinnarna som kunde fatta eld helt plötsligt. Vad tänker man med? Sen så händer det någon olycka, och då ska de helt plötsligt skylla ifrån sig på arrangörerna och gå ut i media.

Avslutar med några fina bilder på kvist högen, före och efter.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag ser det snöar.. tyvärr. Så mycket för det fina vädret. Enligt smhi så ska det bli varmare till valborg, vilket ska bli skönt, speciellt för min kompis som ska gå dit i shorts. 

Helgen bestod inte av något speciellt, förutom att vi satt i ca 6 timmar och spelade enbart brädspel, därav ordet dominion i titeln. Jag vann inte förutom igår kväll när jag spelade mot min sambo och vann med 3 poäng. 

Fick också för mig att börja virka på ett projekt, något har gått fel någonstans för helt plötsligt så har det ökat i dubbelstorlek mot vad det egentligen ska vara. Bara att börja om.

Likes

Comments

Ointressant lördag, har varit nere på stan med en kompis och köpt en handkräm samt en duschtvål från the body shop, samt 50 bläckpännor då våra gamla är försvunna, och de som finns är uttorkade. Undrar hur de mystiskt försvinner..

Vi gick ner till stan och tillbaka, precis nnär vi kom hem så kom snön.. ja snön. Tyvärr. Den kommer dock försvinna så fort det blir varmare (hoppas jag). Käkade tacos till middag och provade nya tortilla chips med chili smak från ica. Helt ok.

 Har fastnar i serien Eureka igen, sitter just nu och kollar på gamla avsnitt tillsammans med underbara vaniljrån som jag var tvungen att skaffa då jag såg de.

Likes

Comments

Vi gick och såg Deadpool igår. Vi använde oss av ett presentkort då vi inte har så mycket pengar  och för att vi har velat se filmen sen cirka två veckor tillbaka. I onsdags så reserverade jag tre platser högst upp i mitten, tyvärr så kunde inte vår kompis följa med så det vart bara vi två.

 Filmen var värd pengarna och sevärd, jag förstår nu också varför den har en åldersgräns på 15 år. Grovt språk och många detaljerade våld scener. Men om ni är förtjusta i humor och superhjältar så ska ni se den!! :)

Likes

Comments

I fredags så klämde sambon ur sig: NU SKA VI BAKA DU OCH JAG!!

Jaha tänkte jag.. vadå? Varpå han säger att han ska baka någon Sandworm från något som heter Dune universe. Jag ska erkänna att jag blev lite äcklad av bilden som han visade mig, och resultatet blev inte alls som i receptet, men den blev väldigt god ändå. Nedan är bilden på vår Sandworm och hur den skulle ha sett ut.

Vår sprack också här och där, samt blev minst 5 gånger större:)

 

Likes

Comments

​Den bästa underklädesaffären som jag har hittat, superbra hjälp. Lite väl dyrt för min smak, men bh som hon erbjöd mig och som jag provade var helt underbar och värt priset. 

Om ni inte hittar någon bh på Lindex osv, så gå dit. 

Likes

Comments

​Har nu varit på jakt efter en ny BH i helgen, varit på 4 olika butiker och inte hittat en enda som passar. Varför görs allt efter modeller? Visst, det finns ju kvinnor som liknar modeller också och som förtjänar kläder, men det finns knappt någonting som passar till oss som har kurvor. Planerar att gå till en butik i eskilstuna som förhoppningsvis har bättre utbud. 

Om det finns någon som bor här i Eskilstuna och som känner till något bra ställe så kommentera gärna:)

Likes

Comments

Var hos en kompis idag, fick plötsligt ett sms: kom hit så får ni tacos!

Bara en tanke for igenom mitt huvud.. GRATIS KÄK!! Vi stack dit vid tre och åt, sen så satt vi och spelade några tv-spel, vi planerade att spela brädspel också men det vart en film som heter No escape istället. Väldigt konstig men väldigt bra film.

Likes

Comments

​Har lagt upp gardinerna i sovrummet så att de täcker fönstret, allt för att förhindra att kylan som läcker igenom, att komma in. Vi ska ha ca -18 utomhus den här helgen, det blev 17 + i vårt sovrum när det var ca 10 minus. Hur kommer det bli nu när det ska bli nästan dubbelt så kallt? Nä usch!

Tänkte gå till Ica idag för att handla lite, men jag stack ut mitt huvud på balkongen och kände att ett stort nej uppenbarade sig i mitt huvud.

Jag får sitta och njuta framför datorn med varm choklad och kärleksmums :)


Likes

Comments

​Nyss kommit hit från en annan portal, var konstanta problem med den portalen, kom till exempel sällan in. Nu vart gränsen nådd så jag letade desperat efter en ny portal. Blev denna:) 

Likes

Comments