Death Valley. Även känd som världens varmaste plats. Dock var det rätt ''svalt'' när vi var där. En bit över 40°C, haha. Det är bara sand så långt ögat når. En och annan buske eller ett träd kan förekomma.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Las Vegas är precis som man förväntar sig att det ska vara. Men om jag ska åka dit igen så ska jag vänta tills jag är några år äldre. Jag dricker ju inte så det är inte därför, men man får tillgång till så mycket mer om man är över 21. Jag vill t.ex prova på att spela på casino. Vi bodde på hotellet New York New York och det var magiskt! Jag hann aldrig besöka poolen men vi provade att åka karusellen som går utanpå (!!!) hotellet. Vi åkte sent på kvällen då det var mörkt ute så det var extra häftigt. Vi besökte även världens största buffé på Ceasars Palace, det kostade nästan 500kr men det var det absolut värt! Det var inte i vilken bil som helst vi åkte dit i heller. Vi tog nämligen en limousin. 


Likes

Comments


Jag svettas bara jag tänker på detta ställe. Hoover Dam är så fruktansvärt varmt! Vi fick springa mellan den lilla skugga vi kunde hitta. Tillslut satte vi oss bakom varsin ''stenvägg'' för att inte smälta bort.


Likes

Comments


Glen Canyon är en del av Grand Canyon. Coloradofloden som går genom Grand Canyon är även den flod som går genom Glen Canyon. Lake Powell är en konstgjord dam som flera tusen människor besöker varje år. När vi var där låg det massor utav motorbåtar där.

Ungefär 8 km från Lake Powell ligger ett ställe som kallas Horseshoe Bend. Denna plats var en av de mäktigaste platserna vi besökte på hela resan enligt mig. Man förstår nog varför när man ser bilderna därifrån.


Likes

Comments


Williams är en pytteliten stad i Arizona. Den kända vägen Route 66 går rakt igenom staden och man skulle nog kunna köra förbi den på mindre än 10 min. Detta är en av mina favorit städer konstigt nog. Jag har massa oförglömliga minnen härifrån (det har jag Lisa och Frida att tacka för!) och staden är bara helt underbar.


Likes

Comments


Man kan tro att Grand Canyon är en av världens mäktigaste ställen. Och det är det… i alla fall de första tio minuterna. Efter ett tag är det som vilket berg som helst. Visst, det pirrar i magen när man tittar ut över kanten på grund av höjden men man tröttnar på att titta på berg efter en stund. Jag är dock väldigt tacksam och glad för att jag har fått besöka detta ställe.


Likes

Comments


När man åker mellan Los Angeles och Phoenix så åker man igenom nationalparken Joshua Tree. Detta är ett av de häftigaste landskapen jag har sett och upplevt! Jag kan inte beskriva med ord hur coolt det är där så jag låter bilderna tala för sig själva.


Likes

Comments


Jag tänkte att jag skulle förklara lite mer hur vi reste i USA i somras. Som jag nämnde tidigare så besökte vi städer i tre olika delstater; Kalifornia, Arizona och Nevada. Vi landade den 12 Juni i Los Angeles och började vår resa som varade i två veckor. Jag tänkte börja visa lite blandade bilder från Los Angeles. 


Likes

Comments


Jag välkomnar det nya året med att starta en blogg! 2014 var ett trevligt år. Jag träffade en mängd underbara människor, reste till USA, besökte min sysslings fantastiska bröllop, och spenderade den bästa (soligaste) sommaren på landet, för att bara nämna några av de fina minnen jag har från det gångna året.

Bilderna är från resan jag gjorde i USA i mitten av Juni. Jag och 21 andra personer drog iväg till landet på andra sidan havet tillsammans med den fantastiska fotografen Emma Svensson. Vi spendera närmare två veckor på resande fot och besökte städer såsom LA, Phoenix, Williams, Las Vegas, Mammoth och San Francisco. Resan var en fotokurs och vi fotade varje vaken stund så bilderna i detta inlägg är bara en liten, liten del av alla bilder.


Likes

Comments