övrigt


Det är ett nytt år och nya tag för mig. Jag har faktiskt förvånadsvärt skrivit en liten "bucketlist". Dock vet jag inte om detta kan räknas som en bucketlist just för att den inte är så himla lärdomsfull men en av punkterna är att jag ska bli vegetarian.

Att vara vegetarian har jag velat vara ganska så länge. Just för att alla fina kor och alla söta grymtande grisar har jag alltid älskat under hela mitt liv.

Har du någon gång varit på 4-H gården? Där finns det bland annat grisar och kor som man bara vill krama som ens gosedjur.

Jag tänkte just bli vegetarian för att dessa fina djur går vi bara miste om, vilket i framtiden kommer drabba oss.Jaja ingen bibel tänkte jag iallafall skriva om att bli eller vara vegetarian utan det får ni själva ta reda på om ni är intresserade ; - ).


Julafton har också varit och jag skrev inge blogginlägg den dagen för att jag skulle kunna spendera så mycket tid med min familj så mycket som möjligt. den dagen hoppas jag att alla respekterade varandra och att alla kunde visa kärlek till varann.


Mycket har jag inte fått gjort idag men jag och min mamma tänkte åka till IKEA idag och kolla på lite inredning till mitt rum. Sedan ska vi fixa nya örhängen till mig och min mamma ska noppa sina ögonbryn.

Hoppas att ni får en super bra dag och att erat år blir det bästa!

Kram.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mat, Vänner

Hejsan !! Det var ett ganska bra tag sedan jag uppdaterade på min blogg. Men anledningen är att jag har haft väldigt mycket i skolan och allmänt stressigt.

Jaja jag tänkte iallafall att jag skulle börja blogga lite oftare nu eftersom att jag har fått jullov idag! Känns faktiskt väldigt skönt med ett litet lov nu på slutet och början av året.


Men vad är det som hänt under denna paus jag haft? Jo jag har pluggat,pluggat och pluggat. Hahaha nej men tyvärr så har jag inte hunnit med så jätte mycket mer under dessa månader än att fokusera på skolan. Ibland har jag haft tid till att kunna vara med vänner, men det är ganska sällan.

Juste jag har pratat med min vän Hieab, hon är en av mina närmsta vänner och även min klasskamrat. Vi har pratat en hel del om allt möjligt och jag känner att det faktiskt hjälpt mig en stor del under denna period. Hieab har varit en väldigt hjälpsam hand till mig och kunnat peppa mig extremt !!!

Jag har som sagt var haft mycket dåliga tider men just nu känns det mesta lite bättre iallafall.


Över till något som jag gjort idag var att baka. Jag bakade knäck med Hieab hemma hos mig och det var jätte kul! Jag har tagit med några bilder från bakningen och vi blev super nöjda. Men jag hoppas att ni alla får ett fortsatt bra lov (om ni nu har lov) eller bara ett bra slut på 2017.

Kram på er alla❤️

Likes

Comments

Att behöva tänka att man aldrig kommer bli lika omtyckt som alla andra fina vänner i klassen är jobbigt. Att alltid känna sig ensam, och helt annorlunda än dom andra är jätte jobbigt. Att känna sig ful, tjock, kort, lång, äcklig, är skit jobbigt. Att man inser att man aldrig kommer kunna bli lika omtyckt och populär som alla andra är jobbigt. Allt detta går jag igenom. Och det är inte kul. Älskar du din kropp, är du nöjd med dig själv, grattis. För det gör inte jag. Jag vill inte behöva känna så här. Att inte ens kunna använda ett linne i skolan eller en tajt tröja i skolan för att man är rädd för att få blickar, är inte lätt. Nej, jag är inte utsatt för mobbning, och jag är en liten smula bland alla drabbade av mobbning. Men jag vill bara skriva detta, för att jag kan verkligen inte hålla in det längre. Jag är inte samma Felicia som förut. Hoppas ni förstår iallafall att det alltid finns en anledning till allt. Detta är min och jag ska inte behöva känna mig tvingad att uppdatera hela tiden. Men jag hoppas att du mår bättre än mig just nu, kram ❤

Likes

Comments

Hej alla fina bloggläsare!

Idag så var det kulturnatten som många säkert vet om. Och jag var en av dom som var där, och det var väldigt roligt. Jag såg mina vänner dansa, jag åt god mat, och jag hade det bara allmänt bra. Efter det så gick jag hem och nu sitter jag här hemma i mitt rum i bekväma kläder med tända ljus och bara mår. Det var det jag ville ha sagt så ni får ha det underbart, kram<33

Likes

Comments

Instagram@felicia.tukiainen