Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En sista helg vid beachen blev det i helgen och då for vi till NC's skatt outer Banks för en långhelg!
Det blev en jäkla massa bra bränna, bad och grillning. Nu är det inte långt kvar!

Likes

Comments

I torsdag fick jag ett oväntat samtal av Sanna att hon var tillbaka i Raleigh och var strandsatt då personen hon skulle åka till stranden med över memorial weekend hade i princip försvunnit och svara inte längre på hennes samtal lol. Så Sanna bodde här till och med lördag! I lördag efter jag slutat jobba åkte vi till Lisa och hennes pool och på söndag hänge jag också vid Lisas pool och sen åkte vi och titta på Baywatch, en film med Zac Efron kan ju inte vara en dålig film!

Likes

Comments

Att våran LCC bjöd in oss alla till hennes beach house för en weekend där och månads mötet??!! Så snäll!!
Vi var typ 14st och hon hade köpt crossianter till oss alla till frukost på lördagen och på söndagen vaknade man till att hon stod och laga bacon osv till oss alla! Bästa Beth<3

Likes

Comments

Hade lång helg hemma i Raleigh då mina värdpäronen åkte på bowlingturnering över helgen.
På fredagen såg jag filmen "a dogs purpose" innan det blev middag på en grekisk restaurang. Lördags morse sprang jag ett color run och sen tittade jag äntligen på Moana innan jag hade tacos och smores kväll med några tjejer. I söndag låg jag vid sjön och sola så somna vädret verkligen har kommit nu med 27grader och sol!

Likes

Comments

I helgen åkte vi till en hunger games inspelnings plats, nästan så man blev starstruck? Snacka om att filmer är redigerade och tagna från speciella vinklar osv iallafall, för inte kände man igen sig. Sen åkte vi vidare till Ashville och åt på en pub samt kollade en semifinal i basket. Har ju varit Marsh Madness eller vad dem kollar det här. Vi kom fram sent till våran stuga som låg mitt ute bland smoky mountains. Gosigt var det iallafall, fast lite ödsligt. På söndagen åkte vi white water rafting, vilket var sjukt kul. Plumsa nästan i då Elias höll på att ramla i och tog då tag i mig för han inte ville ramla i själv, vilken hjälte man är som rädda oss båda.

Likes

Comments

Pga lite dåligt väder imellan åt så blev det nog lite mer shopping än väntat. Annars hann vi med en massa grejer på våra 9dagar. 3 delstater t.ex, borttappat plånbok med pass, återfunnen plånbok med pass, träningsvärk och kramper i vaderna och sen fick vi även uppleva det fantastiska vädret i Cali!

Likes

Comments

Förra helgen när det var en sista fest för the armé guys innan dem lämnar landet för uppdrag ute i världen! Sen hade man ett au pair möte med, galet galet !

Likes

Comments