Projektarbetet är slut för längesen och jag hade nästan glömt bort den här bloggen​, men hittade den för ett tag sen och tittade tillbaka på minnena, roligt hade vi!


Jag gick mest in på den för att göra lite reklam för min egen blogg, som jag så smått börjat bli aktiv på igen;


www.nouw.com/Jennifer.Sundman

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsEfter ännu en natt hos Louice beger vi oss mot skolan och projektredovisning. Idag gäller det bloggen!! :)

Love from Josephine

Likes

Comments

ÄNTLIGEN kväll! 15 h lång arbetsdag känns nu när man slängt sig i sängen, kroppen, ögonen och huvet är slut. Imorgon är det skola som gäller. Träffa mina underbara vänner! Vi får se vad veckan har att erbjuda!! :)

Love from Josephine

Likes

CommentsNi känner mig - idag jobbar jag. Kom hem från Louice imorse, fixa mig lite sen till jobbet. Har några timmar kvar sen ska jag somna in i min säng där hemma. Längtar faktiskt en aning.

Love from Josephine

Likes

CommentsDet är onsdag idag. Jag och Louice har onsdagsmys. Jag myser nästan varje dag nu. Det är så det är som bäst. Fint väder - fina vänner - perfekt !

Love from Josephine

Likes

CommentsSkolan slut och är på väg till Malmö nu. Ska fylla på mina ögonbryn - smärta och gå en runda på Nova med Louice och Frida! Mysigt väder och mysiga vänner - allt är perfekt!

Love from Josephine

Likes

Comments


En mycket fin kväll igår. Slutade jobbet klockan 22 och stack hem och packade lite och sen vidare hem till Louice. Där sov jag och Jossan och hade en mysig kväll tillsammans med skratt och prat. Somnade sent och upp tidigt idag för att dra till skolan - på väg dit nu. 

Ha en fin dag, love from Josephine

Likes

Comments