Göteborg T/R

Jag kom precis hem från Göteborg, vilket det visade sig att jag glömde skriva om innan vi åkte. Jag har i alla fall varit i göt'laborg med min pojkvän och hans föräldrar sedan i måndags, då vi bilade dit, och så åkte vi hem idag. På det ca 1,75 dygnet vi faktiskt var i gbg hann vi med att äta god mat, åka runt i staden, promenera lite, gå på Universeum (bilder kommer upp i nästa inlägg) och tillbringa en stor del av gårdags-eftermiddagen på hotellets spa. Det har varit så himla mysigt och avkopplande och jag hann läsa i min bok som jag snart läst ut och på hemvägen fick jag även köra lite bil, haha! Jag har nämligen körkort sedan i april men min familj har ingen bil så jag får helt enkelt köra i andras bilar, men det medför ju att jag inte får köra så mycket. Men idag fick jag köra typ en timme (så länge som jag orkade) på motorvägen nånstans mellan Göteborg och Stockholm.

Väldigt rolig fakta: jag gjorde mitt livs första omkörning idag...... kan ni förstå hur galet det är? Jag övningskörde bara på körskola i ca 4 månader och sedan körde jag upp, men under all den tiden jag övningskörde och de typ 98 dagarna jag haft körkort (min mobil räknar åt mig) har jag aldrig gjort en omkörning.. varken på motorväg eller "vanlig väg" eftersom det inte behövts. I Stockholm är man ca den enda som håller hastigheten och har därmed högerfilen för sig själv (aka blir omkörd av alla) och därför fick jag inte öva på omkörning på körskolan. Dock är min pojkvän makalöst bra på att ge mig kritik och beröm när jag kör så med honom som co-driver klarade jag av att köra om ett antal långtradare på motorvägen idag, för de får ju lixom inte köra snabbare än 90 km/h (om jag kommer ihåg teorin rätt) även om hastighetsbegränsningen är högre :) Så nu kan jag bocka av det på listan av saker att göra... om nu omkörning stod på den... ;)

Gillar

Kommentarer

BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
haha wtf jag har kört om på körskolan 😊 Håller också på att ta körkort det måste man ju kunna.

jo jag vet ingen håller hasigheten här haha! Häromdagen körde en bil vid skanstull mot rött mitt framför polisen som stod i annan fil. Polisen tuta men kunde ej göra nåt haha!

Har du lust så kolla gärna in min nya clean eating blogg.
Just nu ligger jag på plats 230 på hela NOUW och bara ett stenkast ifrån att visas bland toppbloggarna på första sidan, så det vore supernice om du ville titta in en vända. På bloggen finner du massor av fräsch sommarmat, intressanta dieter, artiklar om mat och matfusk, smoothies, rawballs och mycket mycket mer. Kram
nouw.com/blog_of_foodcraft
daich
daich,
Jag antar att det aldrig blev aktuellt eftersom det inte behövdes... i Sollentuna där jag körde upp åker ju även långtradarna för snabbt så det går ju inte att öva :3

Jodå, man får se mycket som man önskar att polisen kunde göra och gjorde nånting åt, speciellt under ca 90 mil t/r till gbg.. x)
nouw.com/daich