En tur med ångbåten i skärgården

​I fredags åkte jag upp till Kappelskär utanför Norrtälje och hälsade på mina föräldrar som varit ute med vår ångbåt i ca 1,5 vecka. Jag har bott en del av tiden själv men sedan var vi ju i gbg några dagar och så har jag bott lite hos min pojkvän under tiden också så jag har inte varit helt själv ändå! Men i alla fall - jag fick åka dit med bil med en av pappas vänner som också skulle dit så det var väldigt skönt att slippa åka kommunalt. 

Väl där tog vi båten till en ö där vi la till och gick till en liten affär och provianterade för lunch. Egentligen skulle vi ha ätit på en restaurang där men den hade bara öppet på kvällen, så vi lagade ihop en improviserad lunch bestående av majskolvar, haloumi, avokadosallad, grillad korv och kokt potatis. Korven och haloumin grillade vi inne i ångpannan och potatisen ångkokades i ångan som blev när vi eldade i pannan. Så sjukt smart verkligen! :) 

Efter maten och fika och obligatoriska ångbåts-vindruvor (finns typ alltid på båten nämligen) åkte vi tillbaka till fastlandet och jag, mamma och vår vän åkte hem med bilen. Pappa fortsatte en bit med båten men nu är han också hemma. :)

Gillar

Kommentarer