Shoppingen i Malaga

Detta fick jag med mig hem från Primark. En sminkborttagning eftersom jag vill kunna få bort vattenfast mascara. Sen köpte jag två beautyblenders. Har aldrig använt det eftersom jag tycker det är så onödigt dyrt men här var de ju väldigt billiga så varför inte prova och köpa? Jag gillar ju att använda fingrarna mest så får se om en beautyblender är så magisk som alla påstår. Sen köpte jag ett skärp, en blå off shoulder topp och ett par strandshorts. (Den blå toppen får ni se med de andra bilderna)

Pappa köpte klänningen till oss tjejer i familjen. Vi alla har ju samma storlek och han tyckte den var så fin så han ville betala den hahah. Söta söta du :)

Sen köpte jag ett par jeans shorts med broderade blommor på från Zara. De har ju helt annat sortiment här. Men tycker de var väldigt söta så slog till på dem. De kostade runt 230kr så det var väldigt värt. Behöver underdelar att jobba i eftersom jag kommer ha samma jobbtröjor på mig typ hela tiden i Kos. Kul att kanske kunna variera underdelar då.

Sen var jag inne på Bershka, där köpte jag en jeanskjol, så skön och snygg! Älskar den ljusblå färgen också! Så snyggt när man får riktigt bruna ben. Har inte heller någon jeanskjol så det var ju kul att jag slog till på den! Den kostade väl runt 250kr?

Gillar

Kommentarer