Glad Lucia & fredag den 13 e

Glad lucia på er alla, jag har verkligen noll julkänsla men det är väl för jag inte har någonting juligt hemma, det enda jag har är en röd blomma och jag vet inte ens om det är en julblomma haha. Jag ska ändå till Spanien om en vecka så jag pallar verkligen inte pynta någonting hos mig. Tiden har verkligen gått så sjukt fort, alltså om en vecka drar jag och Cia till Spanien, så jäkla härligt och det bästa är att igår bokade även Alexandra biljetter till Spanien så hon kommer ner den 29e December och åker hem den 2a Januari så det blir faktiskt inte bara jag och Moa som firar nyår där utan även Alexandra och det blir ju bara så mkt roligare om vi är fler :)

Har ni även tänkt på att det inte bara är lucia idag utan även fredag den 13e, är ni nojiga över det haha?
Jag är så jäkla trött, kom nyss till jobbet och innan dess var jag i skolan i 3 timmar för jag var på seminarie. Satte liksom klockan på 6 imorse så det var inga pigga miner imorse. Den sista veckan nu innan vi drar utomlands kommer verkligen vara fullspäckad. Jag och Lina har en redovisning på 45 minuter som vi ska skriva ihop på måndag eftermiddag, sen så ska vi skriva 3 inlämningar på onsdag eftermiddag så vi slipper sitta med dem efter jul. Sen har jag två seminarium som jag måste gå på eftersom de är obligatoriska och med det ska jag kombinera jobb 3 dagar nästa vecka. Sen på fredag har Cia sin Hejdå fest eftersom hon flyttar till Lund, sen vill jag ju också hinna vara med A eftersom han drar utomlands en dag innan mig och jag ska skjutsa honom väldigt tidigt på lördag, sen vet jag inte när vi ses igen liksom om vi ens gör det?

Ikväll ska jag nog ta det lugnt, tror jag och A skulle hitta på någonting. Vet inte om det betyder att bara chilla hemma eller om vi orkar ta oss in till stan och sätta oss på något ställe.

Gillar

Kommentarer