Första natten jag sov bra

Äntligen fick jag en god natts sömn igår, pappa kom och hjälpte mig efter vi hade käkat middag ute och försökte höra vart det pipande ljudet kom ifrån och han fick det att försvinna, det är ju delvis på grund av det där ljudet jag inte har sovit bra alls men inatt då sov jag som en stock och jag somnade så snabbt när jag la ifrån mig dator och mobil. Så skönt verkligen! 

Sitter nere på jobbet nu och ska äta lunch om typ 50 minuter, har så ont i min mage just nu, vet ej om det beror på att mjölken jag drack var dålig? Tror inte det... Men jag kan få lite ont i magen om jag dricker latte så kanske är därför. Har inte supermycket att göra på jobbet atm, har gjort det mesta liksom. Väntar typ på att posten ska komma haha. Imorgon ska jag och familjen bila ner till Skåne, vi ska ju på bröllop på lördag. SÅ KUL! Har beställt en topp som jag vill ha till min kjol som jag tänkte ha men alltså jag börjar fan tvivla på om den kommer hinna levereras, vad fan ska man annars ha på sig ?!? PANIIIK!!! 

Men vi åker inte förens 14 tiden typ så om jag har jävligt tur så kommer den levereras innan dess, jag håller alla tummar och tår att den ska komma idag haha.

Gillar

Kommentarer