En as rolig padel kväll

Som jag sa igår så körde vi padel igår men det blev bara jag, pappa och A som körde för mamma hade knappt sovit natten innan så hon hade totalt däckat innan de skulle iväg och hämta oss men det gick riktigt bra. Jag spelade först med pappa ett tag så A fick köra själv, sen bytte jag av och körde med A så pappa fick spela själv och sen spela jag med pappa igen. Sen körde jag en omgång mot pappa och A helt själv. Nä men det var riktigt kul och det börjar bli enklare. Vi får mer bollspel och det känns väldigt skoj! Tror verkligen man lär sig mer när man har planen för sig själv för annars så är jag en sån som förlitar mig på att mina partner som jag spelar med tar typ alla bollar som passerar mig så jag blir inte lika inne i spelet. Men det var riktigt kul! Vi ska köra igen om 2 veckor. Då får mammsen vara med igen. Det är ju trots allt enklare att spela 4 pers. Svårt att hinna ta bollen om den kommer i andra sidan hörnet. Men verkligen kul tycker jag. Trodde fan aldrig jag skulle tycka det.

Idag ska jag och A gå till gymmet, eller det är planen. Sen får man se om det fina vädret hindrar oss. Vi tog en promenad runt djurgården igår vilket var så mysigt. Kanske blir ngt liknande istället eller båda om vi orkar. Tror vi ska till mamma och pappa på kvällen och käka middag. Vi ska iaf till ön för att lämna bilen.

För övrig så gjorde vi en så god middag igår. Jag improviserade med det vi hade hemma. Blev en salsicca sås med gullök, vitlök, champinjoner, urgröpt salsicca, tomat pure, fond, krossade tomater, rödvin toppt med basilika och mozarella. Mmmh. Vi körde med bulgur till för A är så trött på pasta hahha. Men jag tror fan det hade vart sinnessjukt gott med pasta till denna salsicca sås! Men tips! Testa :)

Gillar

Kommentarer