B I R T H D A Y G A L

Denna bild la min syster upp på min facebook idag. Det måste vart nör hon fyllde ett år eftersom det bara är ett ljus i bakelsen. Alltså var jag 5 år här. Så sjukt vad tiden flyger iväg, nästan skrämmande. Ibland önskar man att man är så där liten på bilden och att man alltid kommer att va den lilla glada tjejen.

Sitter ute i solen, en jacka och filt har jag på mig och det är riktigt skönt att sitta här och bara få blunda och känna strålarna värma upp huden. Mamma, pappa och Cia kom in vid 9 tiden i morse och sjöng för mig och hade kokat te och gjort mackor till mig. Fick så mycket fint. Två koppar från Mateus, ett serveringsfat från Mateus, en blus, bikinin från River Island, tre ljus lyktor från Skultuna, ett silver armband, men det ska jag kanske byta till ett guldigt. Jag har nästan bara guldiga smycken på mig eftersom min klocka är i guld. Fast det var jätte fint, det var ett armband med en liten blomma på och det var i vitt guld (så inte silver)

Halv två ska jag träffa Ylva och Rebecka, sen ska vi till Urban Deli och äta födelsedags lunch. Ikväll blir det middag med familjen + Ylva på Prinsen, det ska bli så gott!!

Gillar

Kommentarer