Igår. Min goda frukost i sängen. Innan jag och Olivia sen hoppade in i duschen och fixade oss innan vi sen fick besök av Ollies gudmor Jennie och hennes kille William. Som vi inte hade sett på allt för länge. Vilket var anledningen till att det här inlägget inte kom upp igår morse som tänkt. Men vi hade allt för mycket tid att ta ikapp och i det glömde jag helt bort att blogga. Vi haft en super härlig och mysig dag som ni kommer får se bilder ifrån här så småningom.

Och hallå hallå, bara ett litet sidospår här men måste bara dela med mig av det framsteg som Olivia gjorde i förrgår. Då hon för allra första gången satt upp helt själv!!! Ja, hon var jätteostadig, och vinglade lite och satt väldigt framåtlutad och fick hålla sig i med händerna, men hon satt upp! Det är ju bara så otroligt stort! Min lilla tjej blir bara större och större. Och just idag, den 28 juni blir hon 7 månader gammal!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

mobil pictures

//1. Tog en promenad till en jättemysig gård där de sålde ut antikviteter. 2. Mitt loppisfynd, i form av en gammal ljusstake i mässing. 3. Dörren in, och den riktigt riktigt gamla stentrappan. //

//4. Olivia stående i Felicias famn, på däcket vid Fyrudden precis innan vi käkade lunch. 5. Och ännu en. Denna gång spanandes på båtar i hamnen. 6. Olivia tillsammans med Beccis. 7. Eköns minigolfplan. Där jag och Elin spelade minigolf för första gången på vad som känns som evigheter. Minns inte ens när jag spelade minigolf sist. 8. Avslutade lördagen på klipporna vid Ekön. Här vill jag spendera så många sommarkvällar och ha picknick precis som de gulliga paret som var där i lördags. //

Likes

Comments

Dessa enkla slip-ins, men ack så snygga är något mitt mode hjärta skriker efter just nu. De står mellan dessa och espandriller som jag också är så oerhört förtjust i. Just såhär på sommaren är dom ju båda så oerhört snygga men också så väldigt passande. Dom ingår båda i stilen som jag har blivit lite extra förtjust i just nu. Där namnet Mathilda Djerf är det rätta att nämna för att beskriva exakt hur jag vill se ut i sommar. Iförd ett par ljusa jeans, ett linne, eller varför inte en snygga skjorta? Solglasögon och så klart någon av de ovannämnda skorna. Ja, är inte det en sommardröm så vet jag inte vad.

Likes

Comments

Ett inlägg fullt av bilder från fredagens mysiga midsommarfirande. Olivias första. Ett lugnt och mysigt firande som påminde så mycket om hur midsommar brukade firas när jag själv var liten. I vår sommarstuga, tillsammans med mamma och pappa samt några gäster, i det här fallet Olivias gudmors föräldrar. Dagen började med sovmorgon, därefter fikade vi vid det årliga midsommarfirandet där de flesta som har sommarstuga i Gryt brukar samlas och dans runt stången. Vilket vi även deltog i år, men bara under första låten till tonerna av "vi äro musikanter" innan vi sen gav upp för att göra en bättre insats när Olivia har blivit lite äldre. Vi satt istället sen och tittade på medan ett hundratal personer hoppade som små grodor runt stången och viftade "ej öron ej öron, ej svansar hava de". En låt som både är så rolig att delta i men även att kolla på.

Vi åkte sedan hem och strax därefter kom Peter och Eva och tillsammans hade vi en så mysig kväll. Vi åt midsommarmat som man alltid gör och jag lyckades sedan att skapa min bästa tårta hittills. En marängtårta, med grädde, jordgubb och noblessfyllning toppad med en mängd jordgubbar, hallon och blåbär. Som blev så god! Kan dock inte ta åt mig hela äran själv då mamma var den som stod och gjorde bottnarna kvällen innan. Efter tårtan lämnade jag mamma och pappa till att vara barnvakt och tog bilen hem till Felicia för att träffa henne och Beccis ett tag. Där satt vi sen och pratade om allt möjligt, åt räckor och planerade för lördagen. Vid tolv halv ett tiden var jag tillbaka i Gryt och låg och myste med Olivia innan hon somnade om för natten. Allt som allt hade vi en riktigt mysig midsommar och jag ser verkligen fram emot att få fira de kommande åren på liknande sätt.

Olivia i sin midsommarkrans som jag gjorde dagen innan. Hon hade den faktiskt på sig mer än vad jag trodde att hon skulle. Men det ser inte ut som att den var så populär på den här bilden.

Den enda bilden som pappa tog på oss, under den enda låten vi var med.

Hur gulligt? Olivia fick midsommar presenter i form av en klänning och en pyjamas utav Peter och Eva. Dom är verkligen för snälla!

Min och mammas fantastiska tårta!

En del av Felicias fantastiskt vackra vardagsrum. Hela huset var som taget ur ett uppslag av Elle Interiör.

Likes

Comments

Igår. Efter en morgon av sovmorgon och gos i sängen, gick jag och Ollie ut och åt frukost på altanen. Därefter lekte vi ett tag och gick ut på en kort promenad. Innan vi sen fick besök av min kompis Lotta, som jag inte hade träffat på evigheter. Hon hade sist hon var här fått stå ut om allt mitt prat om att vilja dekorera rummet här i sommarstugan med massa snäckor. Så när hon kom hade hon med sig två, stora fina snäckor åt mig, som hon hade plockat i Frankrike. Hur gulligt? Dom ligger nu så fint på min fönsterbräda, bredvid min hortensia och träbåten och gör sig så bra. Vi spenderade dagen tillsammans med att ligga ute i solen, pratandes om allt från genus och barnuppfostran till midsommarfirande och sommarplaner, lekte med Ollie och badade henne, samt tog en promenad till fyrudden och köpte glass. Allt som allt hade vi en riktigt härlig sommar dag igår.

Nu idag när det här inlägget kommer upp är jag iväg och fixar lite sista minuten grejer inför midsommar imorgon. Jordgubbar till tårtan, blommor till kransarna osv. Och så hämtar jag min laddare till mobilen som jag så smidigt glömde i lägenheten när vi var förbi där i måndags. Men som tur har jag en snäll kompis som har åkt och hämtat den åt mig. Så nu kommer jag snart äntligen ha en fulladdad mobil igen.

Likes

Comments

Instagram@_saraelin