Äggröra i röran kan man säga , lägenheten består mest av kartonger och röra. Imorgon blir det tre vänder till tippen så
Idag ska det demonteras möbler och packas lådor. Kan säga att vi har att göra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Två veckor med på tok för lite sömn för min del. Lillfia sover så mycket på dagarna och det är helt omöjligt att försöka hålla henne uppe så att hon sover på natten. Fast från de att hon föddes tills nu har jag fått sova hela nätterna så det ska jag vara glad för. Lägger oss oftast vid 7/8 snåret och 4 gånger är hon uppe på natten sen dags att gå upp vid 5. Och jag har så svårt för att vila/sova på dagen för när hon väl vilar så känns det som man måste hinna med en massa annat. Men i alla fall Idag blev också en tidigt morgon vi steg upp 05:00 hon fick frukost och var uppe tills nu 09:00. Så nu ska jag sätta mig och avnjuta denna goa frukost.
Kram på er

Likes

Comments

Dagis plats , vilken inre stress.
Det går helt plötsligt upp för en att ens lilla flicka är stor nog att vara utan sin mamma ett par timmar i veckan. Jag tror det är en stor omställning för många , just när det är första barnet kan det kanske kännas lite extra jobbigt. Jag känner själv framförallt att vart tog tiden vägen , och sen att inte ha kontrollen fullt ut kan vara skrämmande. Även om man vet att det kommer gå bra så kan man inte låta bli att oroa sig. Sen ändras vardagen även för mig , då jag börjar plugga igen och vardagen finner en annan rutin än tidigare när man varit mamma ledig. Helt plötsligt är det inte hemma gos varje dag utan en massa måsten. Jag är taggad för detta även om det kommer kännas jobbigt i början när man ska vara utan sin lilla. Det är trots allt ett par månader kvar att kunna smälta in det. För övrigt är det en månad kvar tills vi flyttar till vår lägenhet som är en trea. Dags för lillan att få ett eget rum och massa planer och inhandlingar ska göras. Unnade oss en kontinentalsäng som vi ska smälla upp i nya bostaden. Känns skönt med en nystar på detta året , detta året händer det mycket. Nu väntas det en massa innan flytten och här uppdateras med jämna mellanrum om hur det går och hur vår vardag ser ut.
Massor av kärlek

Likes

Comments

Presentation

Jag tänkte presentera mig i detta inlägg. Jag heter då Emelie som ni redan förmodligen förstått. Jag har en dotter som är 7 Månader och heter Haley. Här på bloggen tänkte vi dela med oss av vår vardag och även en del annat. Vi får helt enkelt se om detta är något för oss.

Puss och kram

Likes

Comments