Är du ensam där ute ? Har du ingen du kan prata om dina "problem" med. Då vill jag erbjuda min hjälp , jag lyssnar gärna på vad du har att berätta och ger råd. Och jag gör detta för att jag är en medmänniska som bryr mig om andra.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Verkligheten skrämmer mig mer och mer för varje dag . Hur värden egentligen ser ut och framförallt hur vi tillåter den att se ut ! Kolla på dagens ungdommar tillexempel .. det är ju rena rama modevisningen att gå till skolan . Jätte upp piffade och nyaste telefoner för att passa in . Men hur mår dom egentligen ? jag har svaret "SKIT" !

Allt handlar om hur man ska se ut och man ska ha det nyaste och snyggaste . Kolla instagram , hur mycket fokus det är bara för en endaste bild ??? folk skriver kärleks förklaringar på internet , men egentligen lever i ett skit förhållande . Men varför ??? Varför har alla dessa fasader om att livet är så fint och underbart ? vi alla andra vet att livet har sina toppar men även bottnar också ! Det är faktiskt OKEJ att må dåligt , det är OKEJ att inte ha det nyaste eller finaste . Vi är mänskliga och måste lära oss att acceptera vad livet är och inte hur man önskar att man hade det . Ta det inte fel , för mål och önskan är otroligt viktigt !

I allt det här så finns faktiskt min önskan till o med . Men jag hoppas o ber att folk börjar inse vart verkligheten är på väg o att på något vis få alla att stanna upp o tänka en extra gång över allt ..

Likes

Comments

Ja , vart börjar man ?

Den frågan har jag ställt mig själv tusen gånger om och nej jag har inte hittat något vettigt svar !

Jag har varit på botten , tappat bort mig själv totalt . Jag såg inge värde i mig själv . Men med tiden insåg jag att jag faktiskt hade ett större värde en vad jag kunde föreställa mig. Jag tog mig upp från botten och försöker fortfarande ta mig till toppen . Toppen för mig är att älska mig själv på alla sätt! Resan har inte varit lätt och ibland vill man bara spy på allt.

Men på vägen har jag insett att det är okej att göra misstag , gråta & skratta . Ja allt vad det innebär !

Allt tar sin tid och tid är det vi har och det livet gett oss. I slutändan när jag lyckats tagit mig i mål , är även målet att jag skall kunna hjälpa andra .

Min "kärlek" till att hjälpa andra är min stora passion i livet . Det är något jag alltid drömt om , att någon ska komma en dag och säga "tack, för att du lyckades hjälpa mig att nå min dröm".

Känner att jag skulle kunna skriva så mycket mer om allt jag har i skallen men stannar här för idag .


Likes

Comments