Middagen

M-a-t vad gott.Vad mätt man blev och trött.Extra trött är jag idag för jag har tt och det tar på krafterna just dom dagarna.Dock var det ännu värre för några år sedan.

Tiden går så fort.Förhoppningsvis läker tiden också alla sår och kanske även det här.Man får hoppas det iallafall.Jag kan ju nu förtiden vila när jag behöver det vissa dagar då tröttheten tar vid som värst.Men som sagt,det var mycket värre för ett par år sedan.Då orkade jag ärligt talat inte att leva (med det här).
Men har man barn måste man tänka på dom i första hand.Då måste man bita ihop.

Idag är vi tre som är hemma.B har studiedag och R är hemma bara fram till slutet av September.Sedan ska hon flytta till Paris och bo och jobba där fram till våren nästa år som "Nanny" .Inte som Aupair för det är sämre betalt och hon vill inte vara med familjen 24/7 .Därför valde hon att jobba som"Nanny".Det blir mer som ett riktigt jobb med eget boende,tycker hon.Det kan jag hålla med om.

Sen nästa höst kommer hon att göra klart sitt sista år på högskolan i Karlstad på den ingengörslinje hon nu gör ett avbrott ifrån.

Nu blir det chill med Joy.🐕

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229