đŸŒčGodnattđŸŒč

Natten till idag drömde jag att jag var med min yngsta dotter och hon shoppade en massa klÀder pÄ H o M i nÄgon stad.
Sedan visade det sig att en del av klÀderna var för smÄ för henne nÀr vi kom hem.
SÄ vi fick vÀnda tillbaka till affÀren och byta ut klÀderna mot rÀtt storlek.
Och dÄ passade hon pÄ att Àven byta ut klÀder Ät sina storasystrar som ocksÄ hade varit och handlat i samma affÀr,fast vid ett annat tillfÀlle.Hennes storasyster R hade köpt en kappa pÄ H o M som var för stor för henne som B nu passade pÄ att lÀmna in samtidigt och lika sÄ storasyster I.

Min vÀn P var Àven med dÄ vi lÀmnade tillbaka klÀderna och bytte dom mot rÀtt storlekar.NÀr vi stod vid kassan sÄg jag att P's blick avslöjade ett genuint intresse för den blonda vackra expediten som expedierade oss.

NÀr vi var klara i affÀren och skulle gÄ ut för att vÀnta pÄ R och I som skulle hÀmta upp oss tre med bil,var det plötsligt vinter och snöblask som stÀnkte mot oss nÀr bilarna körde förbi pÄ stadens gator.

VÀl hemma provade barnen sina klÀder i vardagsrummet.DÄ sÄg jag till min stora förskrÀckelse att vÄran hund Joy som i verkligheten Àr dÄlig i sitt bakben,hoppade upp och ner i soffan precis som förr i tiden innan hon fick problem med bakbenet.Men till min stora förvÄning hade hon inga problem alls i drömmen med att hoppa upp och ner i frÄn soffan.För i drömmen var hon helt frisk i bakbenet.

Nu har det blivit kvÀll och det Àr dags att sova igen om en stund nÀr alla bestyr Àr klara.

Carpe Noctem gott folk đŸŒč

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229