Dagens händelse

Idag på eftermiddagen kom I på besök en liten stund.Sen skulle hon åka till P för att hämta resväska för i morgon åker I och vännerna till Barcelona för andra sommaren i rad.Förra året när dom var där blev I och en av vännerna bestulna på sina Iphones när dom var på stranden.I skrek högt "ta fast tjuvarna" på engelska men ingen brydde sig på stranden och sedan försökte I att springa efter dom själv,men det var förgäves.

När I och hennes vänner var på  polisstationen kunde polisen och I och hennes vänner spåra deras Iphones,vart dom var tack vare att I och hennes vän hade "hitta min iphone" påslagen på sina mobiler.Vid den tidpunkten såg dom att tjuvarna var flera kilometer bort.Sedan försvann spårningen eftersom tjuvarna då hade plockat ut SIM- kortet ur mobilerna.
Men det gick på försäkringen,så både I och hennes vän fick en helt ny likadan Iphone via försäkringen som tur var slutade allt bra trots allt!Men himla tråkigt och dessutom hände det på hennes födelsedag.

Men nu ska dom till Barcelona igen denna sommar.Men förhoppningsvis händer inte samma grej igen!Man får hålla hårt i sina saker när man är utomlands.Men det gäller nog vart man än är...

#barcelona #resväska #vänner #iphone #polisen

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229