Dagens

Idag har jag mest tagit det lugnt hela dagen.
Har försökt att ta mig för att motionera men det är svårt att finna motivation i den här värmen vi nu har fått även om det är viktigt för mig att göra det.
Dock kännde jag några vindpustar när jag var ute med min hund.

Ställde en fråga till en AT-läkare här inne idag angående om hon trodde på om kroppen har en egen självläkande förmåga.
I sin blogg hade hon skrivit att hon skulle ha en frågtävling eller stund där man kunde ställa vilka frågor som helst till henne och alla frågor var välkomna skrev hon.
Då passade jag på att ställa denna fråga till henne.Får se om jag får något svar av henne.Vore ju spännande bara för att se vad hon tänker om det.

Personligen är jag ju själv sjuk kan man ju säga.Med tanke på tinnitusen jag ådrog mig för ett par år sedan på grund ut av att jag använde Revaxör i öronen som dessutom är receptfritt.Verkar för mig ganska konstigt eftersom jag ådrog mig sådan fruktansvärd tinnitus efter detta bara en endaste gång i mitt liv.Men dels fick jag totalt fel behandling/vård av VC kan jag ju bara säga.Jag vill helst inte gå in på det något närmare för det hjälper inget.Det som har hänt har hänt.Men jag har totalt noll förtroende för DEN vårdpesonalen.

Personligen tror jag ju på att allt som händer i ens liv har en mening.Och jag lever också ständigt på HOPPET.Det får mig dels att inte tappa tron.Jag tror det finns en mening med allt som händer.Och genom det onda kommer det goda.Så jag tror på en ljus framtid.
Jag tror också på att kroppen "gör sitt"för att hela den skada som skett en gång.Så jag förlitar mig på dom högre makterna som finns där ovanför oss.

Vissa dagar känns tunga som ett osynligt ok som någon har hängt över mina axlar.Dom dagarna är det lätt att tappa hoppet om livet.Men jag brukar tänka som så"men nästa dag...nästa dag blir det bättre"för det brukar bli så...

🌹They that sow in tears shall reap in joy.🌹

#sjuk #hopp #tro #joy

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229