Header

Snart ska vi alltså till vår handledare på middag, awkward. Ska få träffa hans familj och helt enkelt äta middag med dem. Kommer inte ha möjlighet att uppdatera något mer fören ikväll så då får ni höra hur det gick! Ha de bäst!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bara lite trötta. Bjuder er på lite bilder från helgen som var. Hade det bra hos Anton och Mathilda, var väldigt fint i Tilburg på kvällen. God mat åt vi också och hade allmänt roligt.

Likes

Comments

Sista dagen imon innan vi tar helg. Då kommer vi åka in till Tilburg där våra andra klasskamrater bor och så spenderar vi helgen där! Kommer bli toppenbra och så skönt att få sova ut lite! Igår åt vi sockrade popcorn och lyckades cykla vilse, denna dagen har varit lite mer lyckad men tråkigt nog finns det inte så mycket att göra här på campingen. Ha det bäst!

Likes

Comments

Likes

Comments

Första dagen på praktiken avklarad, dem var jättetrevliga och det var intressant! Tidiga morgonar, börjar 6 men slutar redan vid 12 så det är helt okej tider. Sen cyklade vi en liten runda innan vi gav hos hem till stugan igen. Här har vi hunnit med att laga till oss mat och ikväll blir det mys med yoghurt och hallon! Nu väntar duschen!

Likes

Comments

Tja tja bloggen! Vi började dagen med att cykla in till chaam som bara tar en kvart, vi var och hälsade på hos praktiken sedan fick vi ledigt resten av dagen. Vi började med att handla hem mat för denna vecka.
Sedan var Tomas så snäll och körde in oss till tilburg för att vi skulle få shoppa lite.

Det kom även hem lite nytt! + att jag (Julia) hittade mina skor som jag har velat ha ett tag nu. (GLAD TJEJ)

Likes

Comments

Tja tja bloggen, natten spenderades på hotellet och sen hotellfrukost på det, lyxigt! Sen packade vi ihop våra saker och begav oss till vårat boende. Var bättre än vi hade förväntat oss med stort utrymme och helt okej invändigt. Nu har vi precis ätit och slappar lite. Även varit en runda med cyklarna in till Chaam.


Likes

Comments

Tja tja bloggen nu sitter vi på tåget ner mot Malmö där vi sedan får byta tåg vidare mot Köpenhamn då det blivit lite krångel med biljetterna. Sen flyg vidare till Amsterdam. Första natten spenderas på hotell så mer uppdatering får ni under dagen.

Likes

Comments