Blir inte mycket till blogginlägg när det ända som händer är nysningar, hostningar och vilande. Thats  life för mig just nu. Maken mår mycket bättre men det verkar vara en väldigt seg sak vi dragit på oss.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


God morgon!

Idag mår jag inte alls bra. Genomförkyld, ont i huvudet och feber. Maken har smittat mig. jag har inte sovit många minuter i natt. Suttit upp stora delar av natten. Så fort jag lägger mig ner så dunkar huvudet. Nu har jag tagit två Alvedon. Hoppas jag börjar må bättre snart. Det får bli en lugn dag idag.

Igår var det en underbar dag. Jag började med en promenad på ca45 minuter på förmiddagen. Eftermiddagen klöv jag ved.

Idag är det mulet ute för första gången på väldigt länge. En bra dag att ta det lugnt på.

Ni får en bild på min utsiktsplats från min promenad igår.

Likes

Comments

God morgon!
Vilka härliga timmar jag hade igår eftermiddag. Alla mina fyra barn var där med sina familjer. Man blir varm i hjärtat när man kliver in och hör två små barn ropa faarmoor och komma springande med tindrande ögon och slänga sig om halsen på en. Tyvärr var inte son 4:s nya tjej med. Hon blev tvungen att arbeta.
Maken är fortfarande inte helt feberfri,men det går åt rätt håll.
Jag ska börja dagen med en promenad.  Sedan får jag se vad dagen ger

Likes

Comments


​God morgon!

Solen skiner även idag.

Maken ör fortfarande genom förkyld. Jag har klarat mig. Peppar, peppar, ta i trä.

Jag håller på att göra mig iordning för att åka till son 3 och hans sambo. Hon fyller år på onsdag men vi ska fira henne idag. Jag ska hämta mina föräldrar halv ett, sedan åker vi mot storstaden. Det ska bli såå mysigt att få träffa mina fyra barn och deras familjer. Son 1 har en ny flickvän som jag bara har sett korta stunder. Ända molnet på himlen är att inte maken kan följa med.

Ikväll är det hockey. Sveriges första match. Det ser jag också fram mot.

En bra dag :) ​

Likes

Comments

God morgon!
I går kväll blev maken plötsligt dunder förkyld.  Han mår inte alls bra idag. Det får bli en lugn dag för honom. Jag själv ska städa.  Tänkte även gå ut på en promenad.  Tyvärr inga stavar.  Känner av min höft så det får vänta.
Imorgon ska vi åka och gratta sambon till son 3.
Tyvärr kan nog inte maken följa med. Hoppas att jag klarar mig från förkylningen. Längtar efter min stora familj 💖

Likes

Comments

Idag har vi allt fokus på att klyva och  lägga in ved i vedboden. Underbart väder idag också.  Vedboden är makens och mitt gym idag.
Igår när jag skulle plocka tomater från våra plantor såg jag en jätte stor gräshoppa. Till min stora besvikelse hade den dessutom ätit på en av våra gula tomater.
Idag är det fredag. Fint väder och fredag = grillat.
Nu blir det en kopp kaffe i solen.🌞

Likes

Comments

Dagen har verkligen sprungit förbi. Vad garn jag gjort idag.
Maken och jag började med att åka och handla på Ica. Där träffade vi en gammal bekant som vi inte sett på över trettio år. Det var roligt att prata en stund och få höra vad som hänt i hennes liv. Eftermiddagen har vi satt "täcke"på vår stora båt. Den lilla ligger fortfarande i vattnet. Jag har tagit det ganska lugnt.  Min ljumske är inte vad den borde vara. Det värker när jag går och står. Känner inget när jag sitter eller ligger . Så idag har jag börjat äta Voltaren. Hoppas  det ger med sig snart. Känns lite oroväckande.
Nu sitter vi mätta och belåtna framför teven och tittar på fotboll.

Likes

Comments

Solen skiner från en klarblå himmel. 
Förmiddagen har maken och jag ägnat åt att sätta ihop vår nya byrå till sovrummet.  Tycker själv att den är jätte fin
Jag känner mig riktigt nöjd.

Snart är det dags för lunch. Eftermiddagen ska ägnas åt trädgårdsarbete och en fika på bryggan.

Likes

Comments

Goddag gott folk!
Precis som jag trodde fick vi en underbar dag igår.  Det var så mysigt att få ha vårt gudbarn och hennes fina sambo här i några timmar.

Idag började dagen med ett besök av firman som ska glasa in vår altan. Halva är inglasad idag, men nu ska det bli nya glas och en skjutdörr.
Det kommer dom och gör i slutet på november.  Det kommer bli stor skillnad för oss. Ett extra rum långt in på hösten och tidigt på våren.
Efter det blev det stavgång 3.8 km
I eftermiddag blir det att påta i trädgården.  En bra dag tycker jag 🌞👍

Likes

Comments

God morgon!
Idag får vi besök från Australien.  Vårt gudbarn och hennes sambo är i Sverige på besök.  Det är allt för sällan som vi ses. Men idag får vi äntligen träffa henne.  Även vädergudarna är med oss. Vindstilla och klarblå himmel.  Man kan tro att det är sommar.
Tror det blir en underbar dag. 🌞

Likes

Comments